Impotentie ontmoet Potency

Nieuwe methode maakt Impotentie ­en libidoklachten beter behandelbaar

AMSTERDAM, 20060405 -- Medical Europe BV meldt doorbraak in serieuze oplossing van onderschat probleem. Impotentie en libido verlies wordt nu beter behandelbaar met toepassing van Pulsed Electomagnetic Waves ­PEMF-. Onderzoek van de Universiteit van Vilnius laat zien dat bij 61,1% van de gebruikers impotentie afneemt of zelfs geheel verdwijnt.


Wereldwijd zijn er zo'n 400 miljoen mannen en vrouwen die lijden aan enige vorm van impotentie en libido verlies.
Nog geen 10% zoekt hulp, terwijl het "stille" leed groot is.
Er is een enorme handel onstaan in allerlei pillen en kruidenmengsels van vaak onbekende origine en samenstelling.
Onder het mom van ­natuurlijk- wordt een hoop mensen er beter van, helaas niet de slachtoffers.
Zij lopen juist een verhoogd risico meer schade aan hun gezondheid toe te brengen. Maar juist deze kwetsbare groep hoort men niet.
Pas sinds enkele jaren zijn er recept geneesmiddelen verkrijgbaar die de klachten symptomatisch en tijdelijk kunnen verminderen.
Ook zijn er aanwijzingen dat vele gebruikers van erectiepillen, steeds hogere doseringen nodig hebben.
Het optreden van ongewenste bijwerkingen, zoals hoodpijn, blozen, onrust neemt toe en worden met tegenzin geaccepteerd. Men heeft immers geen keus.

Volgens Medical Europe is het goed mogelijk dat pulserend electromagnetische therapie de enige langdurige effectieve oplossing is voor erectile dysfunctie en libido verlies.
"Het is nu zaak om anders tegen de probleem oplossing aan te kijken dan alleen pillen, injecties en pompjes" aldus de woordvoerster van Medical Europe. "Dat kan nog een hele klus worden."
Vooralsnog is er 1 product, POTENCY® , gebaseerd op Pulsed Electromagnetic Field (PEMF).
De kracht van POTENCY® is dat frequentie, sterkte en vorm van de impulsen zo zijn gekozen dat ze het meest optimaal en doelgericht effect op fysiologische processen hebben, zoals potentie en libido.
Meer informatie: www.optipotency.com

Over Medical Europe BV
Medical Europe is een Nederlands bedrijf dat zich wereldwijd bezig houdt met coaching en brede begeleiding van innovatieve Medische bedrijven.

Deel: ' Impotentie ontmoet Potency '
Lees ook