Kuypers Hair & Wellness winnaar 2015 in kappersbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20151019 -- Kuypers Hair & Wellness is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de kappersbranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende kappersketen, met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. ‘Kuypers Hair & Wellness wordt regionaal als een van de leidende bedrijven gezien en weet haar expertise in haarmode uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Kuypers Hair & Wellness (officiële naam: Kuypers Haarmode BV) is een salon waar mensen tot zichzelf komen en waar ze het middelpunt zijn van aandacht en perfectie. Deskundig advies, vaardige kniptechnieken en de toepassing van topproducten zijn er bepalend voor een mooi en goed uitziend kapsel. Mensen die zichzelf de tijd gunnen, een bepaalde kwaliteit eisen en vooral prioriteiten stellen, kiezen bewust voor een salon als deze. Kuypers Hair & Wellness werkt met de beste haarspecialisten uit het vak en dat is niet onopgemerkt gebleven. Deze kapsalon doet al sinds 2007 mee aan de jaarlijkse coiffure-awards en heeft sindsdien al meerdere prijzen gewonnen, waaronder een aantal keer de eerste plaats. Kuypers Hair & Wellness telt zeven kapsalons gevestigd in zeven gemeenten in de Achterhoek. Kuypers Hair&Wellness heeft een innovatief, vaktechnisch team en heeft ook dit jaar weer haar eigen haarmodelijn gelanceerd.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Kuypers Hair & Wellness een vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Niet voor niets weet Kuypers bijna elk jaar een of meer prijzen op haarmodegebied in de wacht te slepen.’

 Echte toppers
De jury prijst met name haar vriendelijke en vakkundige personeel. De belangrijkste succesfactor is hier: de mens. De kappersbranche kent een hoog verloop en kapsters blijven gemiddeld 4 tot 5 jaar in het vak. Dit ligt ook aan de eigenaren die vanwege de loonkosten vooral met jonge mensen willen werken. Bij Kuypers ligt dat anders. De klant moet keer op keer blij gemaakt worden, en daar hoort goed personeel bij. Kuypers besteedt veel aandacht aan opleiding en begeleiding en probeert van al haar medewerkers echte toppers te maken die lang bij het bedrijf blijven. Het verloop bij Kuypers is dan ook geen afspiegeling van de branche; een van de medewerkers is zelfs al 28 jaar in dienst. ‘Om goede mensen te krijgen en te houden moet je als manager veel aandacht aan ze geven. Medewerkers moeten zich net zo gewaardeerd voelen als klanten. De eigenaar is een echte people-manager die de kapsters stimuleert en enthousiasmeert om het beste uit zichzelf te halen’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.  

Daarnaast past Kuijpers natuurlijke materialen toe die gezond zijn voor het haar en passen bij de klant. ‘Alles draait er om het welbevinden van de klant en de eigen medewerkers. En alles is er bij Kuijpers op gericht de beste te zijn, elke dag opnieuw. Een leuk bedrijf met bezielde leiding, oog voor maximale kwaliteit en uitstraling, maximale klantbeleving en een goed zakelijk instinct. Een mooie representant binnen de kapperswereld’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: https://www.kuypershaarmode.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' Kuypers Hair & Wellness winnaar 2015 in kappersbranche '
Lees ook