Cestmoi genomineerd voor Beauty Award 2010


BREDA, 20091211 -- Cestmoi uit Breda is genomineerd voor de Beauty Award 2010. Ht klasse instituut op het gebied van huidverzorging en wellness in de regio is een van de vijf genomineerden in de categorie Beauty Salon van het Jaar. Op zondag 21 maart 2010 vindt de uitreiking van de Awards plaats in The Polarroom van de Jaarbeurs in Utrecht onder belangstelling van alle branchegenoten.

De Beauty Award is ht nieuwe evenement voor de schoonheidsbranche. Vakmagazine Kosmetiek en Beauty Trade & Exhibition Association zijn de initiatiefnemers van dit prestigieuze nieuwe event. Zij hebben als doel om met deze verkiezing de Nederlandse schoonheidsbranche te profileren en onder de aandacht te brengen bij de consument.

De vakkundige jury boog zich in diverse rondes over de inzendingen. Op 10 december zijn de genomineerden bekend gemaakt. In januari worden de vijf genomineerde salons bezocht door de jury en tot slot volgt er nog een persoonlijk gesprek. Op zondag 21 maart 2010 vindt uiteindelijk de feestelijke uitreiking plaats in The Polarroom van de Jaarbeurs in Utrecht. Spetterend entertainment, een bekende presentatrice en de genomineerden zijn de belangrijkste ingredinten van deze bijzondere avond.

Cestmoi, zo'n anderhalf jaar gevestigd in het centrum van bourgondisch Breda, is sinds haar opening een nieuw fenomeen in de branche. De broers Corn en Maurice Hendrikx introduceerden als toonaangevend schoonheidsinstituut een concept dat zorgt voor zichtbare huidverbetering. Als n van de eerste bedrijven in Nederland gebruikten ze een innovatief huidanalyseapparaat. De combinatie van het onafhankelijke huidrapport, de deskundige adviezen van hun medewerkers in een stijlvolle, luxe en warme omgeving zijn de kracht van het concept van cestmoi. Een Beauty Award waardig!

Voor meer informatie kijkt u op www.cest-moi.nl en www.beauty-award.nl.

Cestmoi huidverzorging & wellness
Van Coothplein 25
4811 NC Breda
www.cest-moi.nl
info@cest-moi.nl


Deel: ' Cestmoi genomineerd voor Beauty Award 2010 '
Lees ook