Content Autogroep één van 10 geselecteerde dealers voor Kia Stinger


EINDHOVEN, 20171018 -- Onlangs bracht Kia Motors Nederland twee nieuwe Kia modellen op de markt. Het succesvolle Zuid-Koreaanse merk zet met de Kia Stonic en de Kia Stinger een totaal andere lijn neer. Content Autogroep uit Eindhoven is één van de gespecialiseerde dealers voor beide modellen. Voor de Kia Stinger zijn er zelfs maar 10 officiële dealers geselecteerd.

[Foto: de nieuwe Kia Stonic]

Kia Stonic
De Kia Stonic, de smalste SUV in het Kia assortiment, dankt zijn naam aan de woorden ‘speedy’ en ‘tonic’, waarmee Kia aan wil geven hoe wendbaar de auto is. Deze wendbaarheid dankt de Kia Stonic vooral aan zijn lage zwaartepunt. Wat betreft zijn uiterlijk combineert de compacte SUV een vloeiend aflopende daklijn, scherpe horizontale lijnen en een unieke achterlichtsignatuur voor een sportief, jong en futuristisch karakter. Bij het in Europa ontworpen interieur staan technologie en ergonomie centraal. Met een maximale interieurruimte voor alle passagiers, een slimme indeling en een ‘zwevende’ HMI (human-machine interface).

Kia Stinger
Ook de gloednieuwe Kia Stinger komt eind 2017 naar Nederland. De luxueuze auto is de snelste Kia ooit, waarbij de Kia Stinger GT een 0-100-tijd van slechts 4,9 seconden en een topsnelheid van 270 km/u kan bereiken. Met een nieuwe achttraps automaat en indien gewenst met achter- of vierwielaandrijving is het meteen ook een zeer krachtige auto. Met een 2.2 CRDi of 2.0 Turbo-GDi zorgt hij voor een perfecte combinatie tussen weggedrag en besturing.

Content Autogroep
Content Autogroep is dé autodealer in Eindhoven en Den Bosch. Met een breed assortiment van vooraanstaande merken als Kia, Subaru, Fiat en Jeep, en een op maat gesneden dienstenaanbod een veelzijdige autodealer. Voor een nieuwe auto of occasion, reparatie, onderhoud en leasing kunt u bij Content Autogroep in Eindhoven (Autowijk) en Den Bosch terecht.


Deel: ' Content Autogroep één van 10 geselecteerde dealers voor Kia Stinger '
Lees ook