Nieuwe partneroplossingen van rent a whizz-kid


Landelijk netwerk voor snelle computerhulp

ASSEN, 20061106 -- Rent a Whizz-kid, landelijke dienstverlener op het gebied van computerservice voor particulieren en het MKB gaat samenwerken met zorg- en gemaksdiensten instelling Beter Leven, met computerwinkel Hajo en met het internetportaal voor senioren, Seniorgids.

Rent a Whizz-kid staat al langere tijd bekend om de snelle en betrouwbare hulp bij computerproblemen voor particulieren door het hele land. Het bedrijf in Assen stelt het eigen netwerk van goed gekwalificeerde specialisten beschikbaar voor organisaties die een extra service aan hun klanten willen bieden.

De partners van Rent a Whizz-Kid kunnen professionele computerhulp aan huis bieden zonder te investeren in personeel of bedrijfsmiddelen.

Martin Buitenhuis, directeur van zorg- en gemaksdiensten instelling Beter Leven: "Onze organisatie stelt zich ten doel om een zo breed mogelijk pakket van dienstverlening te leveren. Beter Leven biedt naast de traditionele thuiszorg ook zogenaamde welzijnsdiensten en computerhulp hoort daar vanzelfsprekend ook bij. We hebben er bewust voor gekozen om niet zelf te investeren maar samen te werken met Rent a Whizz-Kid. Onze clinten zijn daar het beste mee geholpen."

Ook Computerwinkel Hajo in Utrecht maakt gebruik van Rent a Whizz-kid. Hajo verkoopt niet alleen computers en toebehoren, maar onderscheidt zich door dienstverlening bij de klanten thuis. Eigenaar Xander Rademaker : "Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een computer met een internetaansluiting. Maar niet iedereen heeft de kennis om problemen zelf op te lossen. Onze klanten kunnen tegen gereduceerd tarief hulp aan huis krijgen voor al hun computerproblemen. De samenwerking met Rent a Whizz-kid stelt ons in staat om die extra service te bieden."

SeniorGids is een organisatie voor senioren die zich richt op dagelijks nieuws, actuele informatie, surftips, aanbiedingen, sociale interactie met andere senioren en hulp bij internet- en computergebruik. SeniorGids biedt leden een reparatieservice aan huis voor computers en maakt daarbij gebruik van Rent a Whizz-kid.

Nissan van Blankenstein, directeur van Rent a Whizz-Kid: "Doordat wij landelijk opereren kunnen wij gemakkelijk de dienstverlening rond computers en internetaansluitingen voor bedrijven of instellingen uitvoeren. Onze partners kunnen direct gebruik maken van ons landelijke netwerk met uitstekend gekwalificeerde monteurs."

Over Rent a Whizz-Kid
Rent a Whizz-Kid is leverancier van specialisten die bij consumenten thuis computerproblemen oplossen. In geheel Nederland kunnen klanten telefonisch of via het internet een afspraak maken, waarna binnen 24 uur hulp aan huis mogelijk is. Klanten tekenen hiervoor geen servicecontract maar betalen een laag uurtarief. Voor meer informatie: www.rentawhizzkid.nl


Deel: ' Nieuwe partneroplossingen van rent a whizz-kid '
Lees ook