Nieuw middel van Beaphar breekt record vlooienbestrijding


Vlo Kill+ nieuwste ontwikkeling in vlooienbestrijding

HEDEL, 20080725 -- Beaphar introduceert de nieuwste ontwikkeling in de strijd tegen vlooien; Beaphar Vlo Kill+. Deze tabletten maken hond en kat razendsnel vlovrij. 15 minuten na toediening vallen de eersten van het dier. Binnen 6 uur is 95-100% van alle vlooien gedood. Deze snelheid is ongekend. Vlo Kill+ is erg veilig en ook geschikt voor pups en kittens vanaf 4 weken. Vanaf juli 2008 is Vlo Kill+ verkrijgbaar in tuincentra en de dierenspeciaalzaak.

Veel mensen krijgen de kriebels wanneer ze vlooien zien op kat of hond! Door het steeds warmere en vochtigere klimaat zijn er meer dan ooit. Zelfs in de wintermaanden komen vlooienplagen steeds vaker voor. Huisdieren raken erg gestresst van de jeuk die de beten veroorzaken. Het vervelende is, dat de zichtbare vlooien nog maar het topje van de ijsberg zijn. Ze leggen zo'n 50 eitjes per dag, waaruit zich weer nieuwe ontwikkelen. Snel handelen is dan ook erg belangrijk.

Wanneer bij de eerste kriebels meteen behandeld wordt met Vlo Kill+ en vervolgens de omgeving van het dier aangepakt wordt met een geschikt product zijn de vlooien het snelste weg! Voor meer informatie: pm@nl.beaphar.com of 073 - 599 86 00.

FEITEN OVER VLOOIEN:
* Een vlo legt 30 - 50 eitjes per dag
* 95% van het vlooienprobleem bevindt zich in de omgeving
* Vlooien brengen lintwormen over op honden en katten
* Bij een vlooienbesmetting dienen alle dieren in hetzelfde huis tegelijkertijd behandeld te worden
* Vlooien verlaten hun gastheer vrijwel nooit; verpreiding vindt plaats door eitjes te leggen
* De levenscyclus van vlooien bestaat uit vier stappen: eitje, larve, pop, vlo


Deel: ' Nieuw middel van Beaphar breekt record vlooienbestrijding '
Lees ook