Hoortoestel start-up Tonen breidt uit in België en Spanje


EINDHOVEN, 20150902 -- Het gaat goed met Tonen Audiologische Techniek. Het is dan ook niet voor niets dat de diensten van Tonen worden uitgebreid naar het buitenland. De waardering van consumenten is dusdanig hoog dat Tonen dit jaar van start zal gaan in zowel België als Spanje. Vanaf het vierde kwartaal kunnen slechthorenden dus ook daar gebruik maken van de unieke dienstverlening van Tonen: het thuis laten aanmeten van hoortoestellen.

Tonen Audiologische Techniek is gespecialiseerd in het aanpassen en onderhouden van hoortoestellen bij mensen thuis. Dit heeft aantoonbaar een positief effect op de afstelling van hoortoestellen en de tevredenheid van klanten omdat er beter kan worden ingespeeld op de dagelijkse luisteromgeving. “Slechthorenden kunnen direct verschillende situaties testen, zoals de stem van hun partner uit een andere ruimte, de televisie, maar ook gesprekken met collega’s of gesprekken tijdens vergaderingen op het werk. Bovendien ervaren mensen het als heel prettig dat zij in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven.” Aldus Stephan Hulsbergen van Tonen Audiologische Techniek.

“Nadat we twee jaar op rij fantastisch hebben gescoord op de onafhankelijke CQI Audiciens Tevredenheidsmeting leek het ons de moeite waard te onderzoeken of er in andere landen ook behoefte zou zijn naar de thuismethode van Tonen. Dit bleek, na een korte proefperiode, het geval. Daarom breiden we vanaf september dit jaar uit in België en vanaf december start een partij met het Tonen-concept in Spanje.” CQI staat voor Consumer Quality Index en is bedoeld om de kwaliteit van zorg van audiciens te meten vanuit het perspectief van de consument. Tonen Audiologische Techniek blijkt al twee jaar een winnaar in de markt. Hoewel Tonen zelf ervoor kiest de consument als winnaar te bestempelen. Aangezien zij minder betalen voor betere dienstverlening. De consument bespaart maar liefst tussen de 480 en 700 euro per jaar.

Stephan Hulsbergen: “We werken vanuit onze overtuiging dat betere zorg niet duur hoeft te zijn. Daarbij kijken we naar de drempels die zorgen voor onnodige hoge kosten in de zorgmarkt. Wat blijkt, zorgkosten voor verantwoorde zorgverlening kunnen omlaag. Sterker die moeten omlaag. En dus niet alleen in Nederland, maar nu ook in België en Spanje en daar zijn wij ontzettend trots op.”

Over Tonen
Tonen is een innovatieve audicien en gespecialiseerd in het aanpassen en onderhouden van hoortoestellen bij mensen thuis. Hiermee is Tonen de eerste zorgleverancier die alle hoortoestellen in de eigen omgeving aanpast. Dit heeft een positief effect op de afstelling van hoortoestellen, omdat er beter kan worden ingespeeld op de dagelijkse luisteromgeving. Zo kunnen slechthorenden direct verschillende situaties testen, zoals de stem van hun partner uit een andere ruimte, de televisie, maar dus ook gesprekken met collega’s of gesprekken tijdens een vergadering op het werk. De hoge kwaliteit die Tonen biedt is te danken aan de hoortoestellen zelf en de juiste afstelling ervan. Want omdat er direct kan worden bijgesteld, kun je in alle toonhoogtes een betere klank verwachten.

De StAr-geregistreerde audiciens van Tonen zijn uitgerust met de modernste apparatuur waarmee zij op elke plaats een perfecte hoortest kunnen verrichten. De combinatie van deskundige audiciens, persoonlijke begeleiding en de eigen omgeving zorgt voor tevreden klanten én een perfect passende hooroplossing. Ga voor meer informatie naar www.tonen-hoortechniek.nl


Deel: ' Hoortoestel start-up Tonen breidt uit in België en Spanje '
Lees ook