INTERMAT Middle-East 2011: de plaats om te zijn voor fabrikanten in bouwgereedschap en -machines

  • De enige internationale beurs in de MENA-regio voor bouwgereedschap en -machines
  • Grote internationale fabrikanten van zware machines stellen hun waren tentoon
PARIS LA DEFENSE--(BUSINESS WIRE)-- 20110110 --

De internationale vakbeurs voor machines, materialen en gereedschappen voor de bouw en infrastructuur zal voor de allereerste keer worden gehouden in Abu Dhabi, 28-30 maart 2011.

Gebaseerd op de kracht van de reputatie van INTERMAT in de MENA-regio, en dankzij de professionals die om de drie jaar deelnemen aan de tentoonstelling in Parijs, hebben de organisatoren een speciale interesse in het Midden-Oosten. INTERMAT Middle-East wordt daarom gelanceerd in Abu Dhabi.

Een verwachte vakbeurs in de MENA-regio, door alle internationale fabrikanten van zware machines en gereedschappen:

"Wij hebben het gevoel dat, gezien de hoeveelheid bouwactiviteiten in het Midden-Oosten in de afgelopen jaren, deze regio het verdient om een grote internationale handelsshow voor bouwmachines en -gereedschap te hosten. Wij vertrouwen erop dat de wereldberoemde naam en expertise van Intermat zal zorgen voor een evenement met een sterke regionale footprint dat in staat is om gebruikers van kraan- en bouwmachines aan te trekken uit alle hoeken van de regio. Wij van Manitowoc leggen ons toe op dit deel van de wereld voor de lange termijn, en dit is wat we aan onze klanten willen tonen door deel te nemen aan Intermat Middle-East," verklaart David SEMPLE, MANITOWOC Managing Director voor het Midden-Oosten.

Gaby Rhayem, DOOSAN Infrascore Construction Equipment, Regionaal Directeur Midden-Oosten, voegt daaraan toe, "We verwachten een zeer professionele tentoonstelling te hebben, met veel bezoekers als klanten en bedrijven, ook uit het Midden-OOsten en Noord-Afrika. We hopen dat veel aannemers uit Qatar en Saoedi-Arabië ook aanwezig zullen zijn." Hij stelt, "We moeten dit grote evenement in het Midden-Oosten, het eerste in deze regio, snel voorbereiden."

De leidende bedrijven zijn reeds ingeschreven:

Doosan-Bobcat, Doosan Heavy Industries, Hyundai, Kanoo Group, Liebherr, Manitowoc, Potain, Schwing-Stetter

Al Wasit Machinery, Al Laith Scaffolding, ArcGen Hilta, Arcure, BV Beko, Cattaneo, Dieci, Geopro, Gondola, Grove, Halco Rock Tools, HIFI Filter, House of Equipment, Jura Filtration, Keda, KTI-Plersch, Locatelli, MJ DE-YI International, Mitas Generators, National Crane, NFT, Orbit, Pega, Platform Basket, Rapid, Sateco, Stainstall, Sunward, Techking Tires, TGS, Tuckerbilt, Tum-Mak, Tuna, United Mechanical Equipment, Yongmao en vele anderen.

Alsmede nationale paviljoens, zoals het Franse door UBI France

Over INTERMAT Middle-East:

INTERMAT Middle-East, een joint venture tussen S.E. INTERMAT en haar partner Clarion Middle-East, beantwoordt aan de noodzaak voor een evenement gewijd aan bouwmaterialen en -apparatuur voor de snel groeiende markten van het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Bezoekers van INTERMAT Middle-East zijn bouwbedrijfvertegenwoordigers, lokale overheden, luchthaven- en havenautoriteiten, importeurs, distributeurs en bedrijven die materialen en apparatuur leveren en verhuren. Ze komen uit de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië, Bahrein, Koeweit, Qatar, Jemen en het Sultanaat van Oman. INTERMAT Middle-East zal haar bereik uitbreiden naar andere landen in de regio, zoals Algerije, Egypte, Iran, Libanon, Libië, Marokko, Tunesië en Turkije. Gedurende drie dagen zullen zowel bezoekers als gebruikers ontmoetingen hebben met internationale leveranciers en aannemers die oplossingen bieden voor hun behoeften qua infrastructuur en bouwmachines en -gereedschappen.

INTERMAT Middle-East zal plaatsvinden in het ADNEC:
Het Abu Dhabi National Exhibitions Centre is het meest moderne en flexibele expositiecentrum in de wereld. Het centrum beschikt over uitstekende infrastructuur en bezoekersdiensten, wat hoogkwalitatieve zakelijke contacten tussen exposanten en bezoekers bevordert.
Het ADNEC ligt op ongeveer 20 minuten van het centrum van Abu Dhabi, op 15 minuten van de internationale luchthaven en 45 minuten van Jebel Ali in Dubai.

Meer informatie is te vinden op www.adnec.ae

Over COMEXPOSIUM
Comexposium is de toonaangevende organisator van evenementen in Frankrijk van zowel handelsbeurzen (INTERMAT, SIAL, SIMA, Emballage, Equip Auto, Silmo, enz.) als tentoonstellingen die open staan voor het grote publiek (Salon de l'Agriculture, Salon du Cheval, Foire de Paris , enz.). De Groep organiseerde 121 evenementen en boekte een geconsolideerde omzet van € 226m in 2008. De Chambre de Commerce et d'Industrie de Paris (CCIP) en UNIBAIL-RODAMCO hebben een gelijk aandeel in het kapitaal van de Groep.

Meer informatie is te vinden op www.comexposium.com

Over Clarion Middle-East
Clarion Middle-East, gelegen in de Verenigde Arabische Emiraten, is een bedrijf uit de Clarion Groep. Dit bedrijf is internationaal erkend als een vooraanstaande organisator van evenementen in de Verenigde Arabische Emiraten en het hele Midden-Oosten, Noord-Afrika en Azië.
De Clarion Groep organiseert circa 100 congressen en evenementen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten en Azië. Haar BtoB en zakelijke evenementen strekken zich uit tot 15 verschillende sectoren, waaronder entertainment en vrije tijd, financiën, detailhandel, kunst en energiegerelateerde activiteiten.

Meer informatie is te vinden op www.clarioneventsmiddleeast.com

Meer informatie over Intermat Middle-East is te vinden op www.intermat-middleeast.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
COMEXPOSIUM
Maryvonne LANOË, Tel: +33-(0)1-76-77-13-96
INTERMAT Beursmanager
Directeur Bouwafdeling
maryvonne.lanoe@comexposium.com
of
CLARION MIDDLE EAST
Mihaela VINCENT, Tel: +971-43356533
INTERMAT Middle-East Beursmanager

mihaela.vincent@clarioneventsme.com

Deel: ' INTERMAT Middle-East 2011 voor bouwgereedschap en -machines '


Lees ook