PHT Corporation president en CEO Philip Lee benoemd voor prestigieuze PharmaVOICE 100 meest invloedrijke mensen in levenswetenschappen

Hoofd van wereldwijde ePRO markt- en technologisch leider onderscheiden voor zijn intrinsieke kennis van de farmaceutische industrie en verbazingwekkende capaciteit in het voorspellen en oplossen van behoeften in de sector

BOSTON & GENÈVE--(BUSINESS WIRE)-- 20110802 --

PHT Corporation heeft aangekondigd dat President en CEO Philip Lee benoemd is als een van de 100 meest inspirerende personen in levenswetenschappen van het tijdschrift PharmaVOICE . PHT is de wereldwijde vernieuwer in ePRO-oplossingen voor het maximaliseren van de hoge kwaliteitsgegevensverzameling van patiёnten die deelnemen aan klinische onderzoeken.

Philip Lee, President & CEO, PHT Corporation (Photo: Business Wire)

Philip Lee, President & CEO, PHT Corporation (Photo: Business Wire)

Phil Lee is erkend om de resultaten die hij gescored heeft bij het stimuleren van e-klinisch onderzoek met de vernieuwende ePRO Systems. Hij staat er wereldwijd bekend om PHT naar een dominante plaats te hebben gebracht, daar dit nu ePRO System-leverancier is voor 's werelds grootste en meest innovatieve farmaceutische bedrijven.

Zeven jaar geleden opgericht door PharmaVOICE magazine, is de PharmaVOICE 100 een lijst van personen die jaarlijkse onderscheiden worden vanwege hun positieve bijdragen aan de levenswetenschappensector. Taren Grom, directeur-uitgever en medeoprichter van PharmaVOICE, zei, “De PharmaVOICE 100 bestaat uit personen die niet in een vakje denken, als pionier nieuwe paden begeven naar succes en die hun collega's in de sector tot inspiratie dienen; zij interpreteren industriёle zaken als kansen en nemen de tijd mentor te zijn van de volgende leidersgeneratie in de arena van levenswetenschappen. Wij zijn uitermate verheugd dat we deze 100 personen in de uitgave van juli-augustus erkenning kunnen betuigen.”

Phil Lee verklaarde, “Mijn doelstelling is het bevorderen van de bewezen veiligheid, wetenschap en economische voordelen van ePRO Systems in klinische onderzoeken. Ik ben zeer vereerd met deze onderscheiding van PharmaVOICE , en van mijn gelijken en collega's in de sector.”

De heer Lee bracht PHT een hoogwaardige achtergrond van resultaten, zowel op zakelijk als op wetenschappelijk terrein. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de software-industrie en wijdt zich al 15 jaar aan het verlenen van diensten aan de gemeenschap van klinisch onderzoek.

Vóór PHT was hij president en CEO van Clinsoft (vroeger bekend als Domain Pharma Corporation), waar hij de onderneming hielp met het verkrijgen van marktdominantie in klinische gegevensbeheersystemen en rapporteersystemen van tegenstrijdige gebeurtenissen. Onder het leiderschap van de heer Lee verdubbelde het bedrijf haar inkomen, werd het winstgevend en lanceerde dit op de markt haar elektronische data capture (EDC)-oplossingen. Ook was de heer Lee eerder president van eXcelon Corporation (EXLN), toonaangevend op de XML database-markt en de Object Oriented Database-markt. De heer Lee bekleedde ook seniorfuncties bij Oracle Corporation, Interleaf Inc. en BBN Software Products (Bolt Beranek and Newman). Hij behaalde zijn Bachelor of Science en een Masters of Engineering Degree in Operations Research/Industrial Engineering aan de Cornell University.

Over PHT Corporation

PHT Corporation is de enige gespecialiseerde full-service ePRO-leverancier in de sector. PHT biedt haar klanten een allesomvattende oplossing voor de directe verwerving, beheer en analyse van gegevens van patiёnten door alle fases van klinische ontwikkeling heen. Meer dan 115 biofarmaceutische bedrijven maken gebruik van PHT's ePRO System voor het op eenvoudige wijze verzamelen van hoge kwaliteits, klinische onderzoeksgegevens die aan de regelgeving voldoet. PHT's bewezen LogPad®, NetPRO en veelzijdige SitePad® Systems leveren de stem van de patiёnt in 88 talen vanuit huizen en locaties in 67 landen over de hele wereld. De ervaringen van de patiёnt die eerstehands worden opgevangen door PHT's ePRO System, zijn op succesvolle wijze gebruikt in ten minste 18 regelgevende aanvragen, waarvoor tot op heden 16 goedkeuringen, met als resultaat 14 op PRO gebaseerde etiketaanvragen voor sponsors. Voor meer informatie over PRO en ePRO-vernieuwingen, zie de interactieve inhoud en demonstraties op de prijswinnende www.phtcorp.com.

PHT, LogPad, NetPRO en SitePad zijn geregistreerde handelsmerken van PHT Corporation.

Foto's/Multimediagalerij beschikbaar: https://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6814949&lang=nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
PHT Corporation
Brenda Nashawaty, 617-688-3253

brenda@nashawaty.com

Deel: ' PHT's Philip Lee onderscheiden voor kennis farmaceutische industrie '
Lees ook