Beuker Kunststoffen winnaar 2016 in Kunststoffenbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160210 -- Beuker Kunststoffen is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de Kunststoffenbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf, met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. ‘Beuker Kunststoffen geldt als een van de leidende bedrijven van Nederland op haar gebied. Zij weet haar enorme expertise in kunststofleidingen uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid. De ondernemer is zelf geen volger, maar wordt wel gevolgd.’

In 1977 is Beuker Kunststoffen BV opgericht. Al bijna 40 jaar – en ondertussen vanuit 4 vestigingen in Nederland – levert zij maatwerk in pasklare oplossingen op het gebied van kunststof leidingsystemen voor riool-, water-, gas-, infiltratie- en drainagestelsels. Daarnaast bekleedt zij ook betonnen pompputten e.d. met kunststof en levert zij alle mogelijke onderdelen zoals putten, leidingdelen en bochten. Innovatieve producten, veelal gemaakt van duurzame materialen als polyetheen (PE) en polypropeen (PP), die mens en milieu beschermen. Bij Beuker vindt de klant ontwerp, engineering en productie onder één dak. De onderneming onderscheidt zich door haar brede en gevarieerde assortiment en het vermogen om vooral in oplossingen te denken. Het hoofdkantoor, tevens productiefaciliteit, is gevestigd in Opmeer, daarnaast zijn er verkoop- vestigingen in Heerlen, Zaandam en Groningen. Beuker Kunststoffen BV telt circa 45 medewerkers en is in heel Nederland actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Beuker Kunststoffen een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Beuker Kunststoffen, want zij is continu bezig haar diensten en producten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van haar cliënten.’

Focus op maatwerk

De jury prijst met name haar focus op maatwerk en specialties. Beuker kunststoffen levert vanaf haar oprichting een totaalpakket en speciale oplossingen. De standaardproducten worden aangevuld met specialties en maatwerk in kunststof. De uitdaging bij Beuker Kunststoffen zit in de speciale en moeilijkere werken waar denkwerk voor nodig is. ‘Daar zit ook het bijzondere van de onderneming’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Altijd meedenken en op zoek naar oplossingen voor vraagstukken van opdrachtgevers. Haar filosofie is: stel ons een vraag en wij leveren een pasklare oplossing zolang dit technisch mogelijk is. Haar positie in de markt brengt met zich mee dat Beuker nooit op prijs verkoopt, maar op oplossing. En hoe moeilijker het project, hoe groter de uitdaging!’

‘Beuker Kunststoffen BV is een vooraanstaande speler in haar markt. Technologisch en qua ontwikkeling loopt zij voorop. De grote kracht van de onderneming is haar flexibiliteit, service en knowhow. Het is een echte specialist en wordt ook als zodanig herkend en erkend. Een mooi bedrijf dat absoluut een award waard is’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.beuker-bkl.com

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur. 


Deel: ' Beuker Kunststoffen winnaar 2016 in Kunststoffenbranche '
Lees ook