Dresser Wayne® krijgt hernieuwing van ISO 9001-registratie en OHSAS 18001-certificaat voor veiligheids- en bedrijfsmanagementsystemen in Tsjechië

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20100721 --

Dresser Wayne (www.DresserWayne.com), een mondiale innovator van brandstofdispensers en -technologieën, heeft een hernieuwing gekregen van haar ISO 9001-certificaat en OHSAS 18001-certificaat voor uitzonderlijke bedrijfsvoering en voor uitstekende praktijken op het gebied van gezondheid en veiligheid in haar verkoop- en servicefaciliteiten in Tsjechië.

“Het is fantastisch om voortdurende verbetering in actie te zien. Dresser Wayne is een leider in technologie, gezondheid, veiligheid en bedrijfsprocessen, en we zijn verheugd te worden erkend door onafhankelijke internationale normalisatieorganisaties voor ons kwaliteitsmanagement”, aldus Damian Tracey, president van Dresser Wayne EMEA. “De goedkeuring voor onze hernieuwde certificering in Tsjechië bevestigd opnieuw onze inzet voor leiderschap en aanhoudende verbetering in onze programma’s voor kwaliteit, gezondheid en veiligheid.”

ISO 9001 zet strenge normen uiteen voor kwaliteitsbedrijfsprocessen over de hele wereld, en wordt aangevuld door OHSAS 18001, bestaande uit verschillende regels die voortdurende verbeteringen op het gebied van gezondheid, veiligheid en risicobeheer vereisen. Om een certificaat te krijgen, moeten bedrijven nauwgezette managementprocessen aantonen en voldoen aan de criteria voor klantenservice, productkwaliteit, en gezondheid en veiligheid. Door certificering te behalen, heeft Dresser Wayne aanhoudende verbetering laten zien wat betreft deze belangrijke aspecten.

Het behalen van deze certificaten door Dresser Wayne geeft aan dat klanten kunnen vertrouwen op een consistente product- en servicekwaliteit. Het betekent tevens dat ze goed getrainde servicemedewerkers kunnen verwachten die gericht zijn op het handhaven van hoge veiligheidsnormen op hun locaties.

Dresser Wayne heeft over de hele wereld verkoop-, service- en productiefaciliteiten, waaronder de locatie in Tsjechië waar 75 mensen werkzaam zijn. Het bedrijf zet zich in voor het leveren van ultramoderne technologie, nieuwe productinnovaties die geïnspireerd zijn door consumenten en milieuvriendelijke, duurzame oplossingen aan brandstofdetailhandels om deze te helpen op succesvolle wijze te voldoen aan de eisen van de consument en tegelijkertijd aan de industrievoorschriften en -normen.

“We spelen allemaal een rol in het verbeteren van de omgeving waarin we werken”, aldus Kevin Burnett, senior directeur van Global Operational Excellence bij Dresser Wayne. “Wereldwijd industrieleider zijn gaat gepaard met de extra verantwoordelijkheid van het leiderschap op het gebied van veiligheid, gezondheid en bedrijfskwaliteit. We zijn verheugd dat we nogmaals kunnen bevestigen wat onze klanten over de hele wereld eigenlijk al van ons weten: Dresser Wayne zet zich er voor in om klanten te voorzien van uitstekende, betrouwbare producten die in veilige en gezonde werkomgevingen geproduceerd zijn.”

Over Dresser, Inc.

Dresser, Inc. is een leider op het gebied van het leveren van uiterst technische infrastructuurproducten voor de wereldwijde energie-industrie. Toonaangevende merknamen in de portefeuille van Dresser zijn onder andere Dresser Wayne® brandstofsystemen voor de detailhandel, Waukesha® aardgasmotoren, Masoneilan® regelkleppen, Consolidated® decompressiekleppen en ROOTS® compressors en draaiende gasmeters. De productiefaciliteiten en klantenserviceafdelingen van Dresser zijn strategisch verspreid over de hele wereld en het bedrijf heeft verkoopvertegenwoordiging in meer dan 150 landen. www.dresser.com

Over Dresser Wayne

Dresser Wayne is een van de grootste bedrijfseenheden van Dresser, Inc., en wereldwijd marktleider op het gebied van het ontwerpen, produceren en leveren van brandstofoplossingen voor tankstations waarbij betrouwbaarheid en de productieve tijd van essentieel belang zijn. De dispensers, betaalautomaten, controlesystemen en technologie van Dresser Wayne spelen een zeer belangrijke rol in de traditionele en alternatieve brandstofstations over de hele wereld. Dresser Wayne is ISO14001-gecertificeerd. www.DresserWayne.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Dresser Wayne
D.P. Rabalais, +1 512-388-8621

dp.rabalais@dresser.com

Deel: ' Dresser Wayne krijgt hernieuwing van ISO 9001-registratie Tsjechië '


Lees ook