Gamko BV winnaar 2015 in de koelsystemenbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ETTEN-LEUR, 20150709 -- Gamko BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de koelsystemenbranche. Met een zeer sterke positionering en onderscheidend concept heeft het bedrijf zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een innovatieve en toonaangevende onderneming. ‘Gamko presenteert zich als een flexibele, betrouwbare partner voor haar klanten, die creatief met hen meedenkt en probeert in alle gevallen tot de beste maatwerkoplossing te komen.’

Van origine familiebedrijf levert Gamko BV (1958) een uitgebreid assortiment aan koelinstallaties aan cafés, restaurants, hotels, fastservice-bedrijven, vakantieparken, sportverenigingen, theaters, evenementen, ziekenhuizen, zorginstellingen, scheepsbouw en overheidsinstanties. Eigenlijk overal waar behoefte is aan professionele koel- of vriesapparatuur. Van een minibar in de directiekamer tot een volledige ingerichte bar in een club. Daarnaast heeft het bedrijf een uitstekend serviceapparaat dat 24/7 beschikbaar is bij storingen.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Gamko een voorbeeld van succesvol ondernemerschap. ‘Beleving speelt een steeds belangrijkere rol bij de inrichting van horecagelegenheden’. Gamko richt zich op ontwikkeling, productie, installatie en onderhoud van koelingen, maar wordt steeds vaker betrokken bij de totale inrichting van de bar. Onder meer vanwege haar grote – internationale – ervaring weet Gamko de klant hierbij altijd de beste adviezen te geven en met uitgekiende oplossingen te komen waarbij ook energieverbruik en de beste koeltechnisch verantwoorde oplossing een belangrijke rol spelen.’

Opmerkelijk onderscheidend vermogen
De jury prijst met name het innovatieve karakter van B2B-onderneming. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Gamko, want zij is continu doende om haar producten en diensten – die goed doordacht zijn en uitstekend afgestemd op de klantwensen – te verbeteren. De onderneming presenteert zich als een flexibele, betrouwbare partner voor haar klanten, die creatief met hen meedenkt en probeert in alle gevallen tot de beste maatwerkoplossing te komen. Het is deze innovatieve instelling die Gamko toonaangevend in haar branche maakt. Niet voor niets is Gamko de keus van onder meer Schiphol, diverse eredivisieclubs en sterrenrestaurants waar het de inrichting van hun horeca betreft’, aldus Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij Gamko hoog in het vaandel. Zij heeft duidelijke normen en waarden geformuleerd en neemt in de uitvoering van haar kernactiviteiten verantwoordelijkheid voor het milieu en de sociale context. Zo is Gamko gecertificeerd volgens de ISO 9001- en 14001-normen, Green Key-gecertificeerd en is zij actief bezig om onder andere haar CO2-uitstoot te reduceren door energiezuinigere en milieuvriendelijke producten te ontwikkelen, ritplanningen te optimaliseren en te letten op recyclemogelijkheden.

Meer informatie: https://www.gamko.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succesaward wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' Gamko BV winnaar 2015 in de koelsystemenbranche '
Lees ook