Luxfer stelt primaire emissie uit

NEW YORK (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20111215 --

Luxfer Holdings PLC, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde onderneming voor technologiematerialen, gespecialiseerd in het ontwerp, de fabricage en levering van hoogwaardige materialen, componenten en gascilinders, heeft vandaag aangekondigd dat het haar eerste openbare emissie heeft uitgesteld. De onderneming had gepland op 14 december met de handel op de New York Stock Exchange te beginnen, onder het symbool LXFR.

“Hoewel we belangstelling hadden van een aantal investeerders van hoge kwaliteit, troffen we vluchtige marktomstandigheden aan,” aldus Brian Purves, Algemeen Directeur van Luxfer. “We zullen de primaire emissie opnieuw overwegen wanneer de marktomstandigheden wat stabieler zijn.”

Jefferies en Credit Suisse treden gezamenlijk op als boekbeheerders voor het aanbod. KeyBanc Capital Markets en Dahlman Rose & Company treden op als co-managers.

De uitgevende organisatie heeft een registratieverklaring (inclusief een prospectus) bij het SEC (Securities and Exchange Commission) ingediend voor het aanbod waarop deze communicatie betrekking heeft. Alvorens u investeert, moet u de prospectus in die registratieverklaring en eventuele andere documenten die door de uitgevende organisatie bij het SEC ingediend zijn goed doorlezen om een volledig beeld te krijgen van de uitgevende organisatie en dit aanbod. U kunt deze documenten gratis ontvangen door naar EDGAR op de website van het SEC te gaan, op www.sec.gov. U kunt ook een of meerdere van deze documenten aanvragen door gratis contact op te nemen met Jefferies op +1-877-547-6340 of met Credit Suisse op +1-800-221-1037.

Een kopie van de voorlopige prospectus die in de registratieverklaring is opgenomen kan door middel van de volgende link verkregen worden: https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1096056/000104746911010023/a2206600zf-1a.htm

Over Luxfer

Luxfer Holdings PLC is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde onderneming voor technologiematerialen, gespecialiseerd in het ontwerp, de fabricage en levering van hoogwaardige materialen, componenten en gascilinders aan klanten in een breed scala van groeiende eindmarkten. Luxfers belangrijkste eindmarkten zijn milieutechnologie, gezondheidszorg, bescherming en gespecialiseerde technologieën. Luxfers klanten omvatten zowel eindgebruikers van haar producten als fabrikanten die Luxfers producten in hun eigen eindproducten integreren.

Luxfers producten omvatten onder meer specialistische chemicaliën gebruikt in de katalysatoren van automotoren om schadelijke gassen te verwijderen; corrosie, vlam- en hittebestendige magnesiumlegeringen die worden gebruikt in veiligheidskritische toepassingen binnen de lucht- en ruimtevaart, de automobielbranche en defensie; lichtgevoelige platen gebruikt voor embossing en goudverfijnen in de industrie voor luxe verpakkingen en wenskaarten; hoogdruk aluminium- en composietgascilinders, door patiënten gebruikt voor mobiele zuurstoftherapie, door brandweerlieden in ademhalingsapparatuur en door de fabrikanten van voertuigen die rijden op gecomprimeerd aardgas; en metalen panelen die “supergevormd” kunnen worden in ingewikkelde vormen voor een breed scala aan industrieën waaronder lucht- en ruimtevaart en geavanceerd auto- en spoorwegtransport.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Luxfer Holdings PLC
Dan Stracner, +1 951-675-6778

dan.stracner@luxfer.net

Deel: ' Luxfer stelt primaire emissie uit '


Lees ook