Venvulas Techniek BV winnaar 2015 in lastechniekbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20150717 -- Venvulas Techniek BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de lastechniekbranche. Volgens de Nominatiecommissie heeft zij zich ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming op het gebied van lastechniek, met een zeer sterke positionering. ‘Venvulas wordt algemeen als een van de leidende bedrijven in de branche gezien. Het bedrijf biedt alle gangbare hoogwaardige lasapparatuur en -benodigdheden, en heeft hierin een uitstekende reputatie opgebouwd.’

Het wereldwijd opererende Venvulas Techniek BV (1956) is producent van lasapparatuur en tevens leverancier van alle denkbare lasbenodigdheden als lasdraad, helmen en brillen. Innovatie is het sleutelwoord, want zij is voortdurend bezig haar producten en diensten te verbeteren. De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Venvulas een stabiele, vooruitstrevende onderneming die in de toekomst nog veel successen kan behalen.

Gezonde groei

Venvulas onderscheidt zich door het brede assortiment van louter kwaliteitsartikelen, de grote vakbekwaamheid van haar personeel en de bijzonder klantgerichte instelling, die haar in staat stelt om klanten uitstekend te adviseren. De jury prijst met name haar continue investeringen in de beste en modernste apparatuur. De mede door Venvulas ontwikkelde lasdraden hebben hun weg gevonden naar grote constructies als cruiseschepen en de Petronas Towers in Kuala Lumpur. ‘Het bedrijf maakt een gezonde groei door en werkt inmiddels aan een nieuwe bedrijfshal van 5.000 m2, voor de opslag van lasproducten. Hiermee kan het nog meer producten uit voorraad leveren’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

De onderneming valt op bij de Nominatiecommissie door de uitstekende reputatie die zij in de branche heeft. ‘In een markt die continu in beweging is, weet Venvulas door haar vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op de laatste trends en is zij haar concurrenten vaak een slag voor.’

Meer informatie: https://www.venvulas.nl

Over de Nationale Business Succes Award

De Nationale Business Succes Award nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Elk jaar worden Succes Awards toegekend aan genomineerde ondernemingen, die volgens de onafhankelijke vakjury excellente resultaten hebben bereikt en daarmee een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen.

De missie van de Nationale Business Succes Award is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via een open ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' Venvulas Techniek BV winnaar 2015 in lastechniekbranche '
Lees ook