GoldMoney voegt palladium toe aan haar aanbod aan edelmetalen

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20110112 --

GoldMoney, een van de grootste aanbieders ter wereld van fysieke edelmetalen voor particuliere en institutionele beleggers, biedt haar klanten nu ook palladium aan voor inkoop en opslag. Dat betekent dat alle vier de edelmetalen – goud, zilver, platina en palladium – nu op de gerenommeerde en veilige website van GoldMoney verkrijgbaar zijn. “Het kopen van goud en zilver is een verstandige manier om je koopkracht te behouden,” aldus Geoff Turk, algemeen directeur van GoldMoney: “Meer en meer beleggers zijn echter ook geïnteresseerd in het kopen van palladium – en platina – om hun beleggingsportefeuille te spreiden en te optimaliseren. Om deze reden hebben wij ons productaanbod uitgebreid. De klant kan nu alle edelmetalen betrekken van één en dezelfde bron. Alle edelmetalen van klanten worden vervolgens opgeslagen in streng beveiligde kluizen in Londen, Zürich en Hongkong.”

Tevens is de Engelse website opnieuw ontworpen om de gebruikerservaring te verbeteren. “Gebruikersvriendelijkheid en de beschikbaarheid van nuttige informatie hebben altijd de bijzondere aandacht van GoldMoney,” aldus Alex Preukschat, woordvoerder van GoldMoney: “Om die reden hebben wij onze website geoptimaliseerd. Het ontwerp is verbeterd en wij bieden nu nog uitgebreidere informatie.” Binnenkort gaat een bijgewerkte Duitse versie van de website online. De diensten van GoldMoney zijn beschikbaar op: www.GoldMoney.com.

Over GoldMoney

GoldMoney is een snel groeiende onderneming, die is opgericht door James en Geoff Turk. Als een van de grootste aanbieders ter wereld van fysieke edelmetalen voor de particuliere belegger, koppelt GoldMoney 21ste-eeuwse technologie aan het oudste geld ter wereld: goud. Het bedrijf maakt efficiënt gebruik van het internet om te zorgen dat beleggers online op een veilige, handige en financieel gunstige manier goud, zilver, platina en palladium kunnen inkopen en laten opslaan. De inwoners van 87 landen kunnen op www.GoldMoney.com hun eigen GoldMoney Holding openen om spaartegoeden op te bouwen en hun vermogen veilig te stellen door het bezit van puur goud, zilver, platina en palladium. Alle edelmetalen zijn verzekerd en worden veilig en op een voor de belegger handige wijze opgeslagen in speciale kluizen voor edelmetalen in Londen, Zürich en Hongkong. Aan de hand van regelmatige controles beschermt en verifieert GoldMoney voortdurend de inhoud van deze kluizen voor edelmetalen. Op deze manier zet zij de standaard voor ondernemingen in deze sector.

CONTACT:
Pelham Bell Pottinger
Damian Beeley
d.beeley@pelhambellpottinger.co.uk
+44 (0)20 7337 1508
of
Charles Goodwin
c.goodwin@pelhambellpottinger.co.uk

+44 (0)20 7337 1521

Deel: ' GoldMoney voegt palladium toe aan haar aanbod aan edelmetalen '


Lees ook