Brevini Nederland BV winnaar 2015 in Aandrijftechniekbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20151103 -- Brevini Nederland BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Aandrijftechniekbranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. ‘Brevini Nederland BV weet haar grote vakkennis en haar klant- en servicegerichte aanpak uitstekend te combineren, waardoor zij een zeer grote mate van tevredenheid bij haar klanten weet te bereiken. Een wereldspeler in de aandrijftechniek!’

Brevini Nederland BV is specialist in aandrijftechniek met een belangrijke focus op Marine & Offshore en de agrarische sector alsmede de algemene machinebouw, waar de hydraulische pompen, motoren, lieren en planetaire reductiekasten van Brevini zeer gewild zijn. In de dienstverlening van Brevini staat de klant altijd centraal. Zij focust zich op haar ontwikkelcapaciteit, zodat zij altijd een passende oplossing voor de klant vindt. Brevini Nederland BV is opgericht in 1979 en is gevestigd in Alphen a/d Rijn. Het maakt onderdeel uit van de Brevini Group, die wereldwijd actief is. De vrijwel zelfstandige vestiging in Nederland telt circa 70 medewerkers.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Brevini Nederland BV een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Brevini, want zij is continu bezig haar producten te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van haar klanten. Zij staat bekend als een betrouwbare partner die meedenkt en de klant zo goed en breed mogelijk adviseert omtrent alle aangelegenheden op aandrijf technisch gebied.’

Technische kennis
De jury prijst met name haar directe klantcontact en superieure service. Brevini werkt met louter eigen vestigingen in diverse landen: 27 vestigingen in totaal. Alle medewerkers die contact hebben met de klant zijn technisch onderlegd. Werktuigkundigen met feeling voor commercie, en niet andersom. Technische kennis staat voorop; dit is in deze hoogtechnologische sector een noodzaak. ‘Door de spreiding over veel marktgebieden heeft Brevini weinig last van recessies. Marine & Offshore en de agrarische sector zijn en blijven belangrijke afzetmarkten. Zeker in de agrarische sector vinden veel technologische ontwikkelingen plaats: satelliet gestuurd, zelfreinigend, etc.  De kracht van Brevini – dus haar succes – schuilt in haar ontwikkelcapaciteit. Samen met de klant altijd komen tot een passende oplossing. Eigen R&D en engineering is hiervoor verantwoordelijk en staat hiervoor garant’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

In de toekomst worden ontwikkelingen verwacht op ‘kleiner en sterker’, gewichtsreductie en efficiencyverhoging. Nieuwe materialen en nieuwe legeringen dragen hieraan bij. De wereld van aandrijftechniek is hightech en Brevini bezet hierin een mondiale toppositie, aldus de Nominatiecommissie. ‘Niet voor niets maken gerenommeerde bedrijven als IHC en Fugro gebruik van haar producten.’

Meer informatie: https://brevini.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' Brevini Nederland BV winnaar 2015 in Aandrijftechniekbranche '
Lees ook