Versterkte focus op de high-end LED lighting systems markt


Traxon Technologies versterkt haar organisatie en portfolio

BARENDRECHT, 20070303 -- Traxon Technologies heeft haar organisatie versterkt en haar portfolio uitgebreid als onderdeel van de reeds in 2006 ingezette focus op de markt voor high-end LED verlichtingsystemen.

Traxon Technologies heeft haar eigen research & product development divisies opgericht in Duitsland, gericht op de high brightness luminaires en de LED control systems. Deze divisies dragen zorg voor zowel vooruitstrevend design van armaturen en verlichtingscomponenten, alsook voor een continue streven naar industrieleiderschap op het gebied van functionaliteit en kwaliteit.

Daarnaast heeft Traxon Technologies in Europa haar operationele procedures geoptimaliseerd door de implementatie van een centrale logistieke hub in de haven van Rotterdam. Deze hub draagt zorg voor verbeterde beschikbaarheid van producten en verkorting van de levertijd naar Europese partners en klanten. Verbeterde dienstverlening aan haar partners en klanten alsmede de toegenomen gebruikersvriendelijkheid van de nieuwe website zijn belangrijke onderdelen van de totale propositie die Traxon Technologies heeft voor de sterk groeiende markt van high-end LED verlichting.

Traxon Technologies is het jaar 2007 sterk begonnen met de introductie van de "high brightness XB Luminaires" tijdens de ARC beurs in London, Engeland. Deze producten zullen ook op de ProLight & Sound beurs in Frankfurt, Duitsland, van 28 tot en met 31 maart aanstaande, en de EuroLuce beurs in Milaan, Itali?, van 18 tot en met 23 april aanstaande, een belangrijke rol spelen.

In de komende maanden zal Traxon Technologies haar nieuwe White Line introduceren, met een range aan armaturen met diverse koude-witte en warm-witte lichttemperaturen alsook een "dynamisch-wit" optie, aan te passen in lichtintensiteit en kleurtemperatuur. Andere uitbreidingen van het portfolio van Traxon Technologies zijn de 16 pixel boards en modules, ideaal geschikt voor het cre?ren van lichteffecten en -animaties, en de aanstaande Marine Line met een IP67 rating.

In het derde kwartaal van 2007 zal Traxon Technologies haar 64 pixel outdoor panel introduceren, alsmede diverse uitbreidingen van de functionaliteit van haar verlichting management systeem.


Deel: ' Versterkte focus op de high-end LED lighting systems markt '
Lees ook