Aangenaam kennis te maken: Steven Finsy


Nieuwe Accountmanager voor de Randstad

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL, 20090213 -- Per januari 2009 is Steven Finsy in dienst getreden bij Air Trade Centre Nederland, als Accountmanager voor de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Air Trade Centre International is een handelsorganisatie die actief is in 11 landen in Europa en daarbuiten op het gebied van luchtverdeeltechniek en aanverwante producten.

Steven heeft ruime ervaring in zowel de industrie als de utiliteit, en is daarom zeker geen onbekende in de branche. Door zijn kennis en ervaring is hij uitstekend op de hoogte van de vragen uit de markt. Stevens' keuze voor Air Trade Centre is bepaald door het feit dat hij graag actief is in onze branche, en heel graag een belangrijke bijdrage levert aan de grote maar realistische ambities van Air Trade Centre.

Air Trade Centre Nederland maakt deel uit van Air Trade Centre International (*1994), een van oorsprong Nederlands bedrijf dat zich beweegt op het terrein van heating, ventilatie en airconditioning (HVAC). Het verkoopt eigen producten en diensten met een duurzaam karakter. Als totaalleverancier voor de HVAC-markt is de strategie gericht op duurzame relaties door Single Sourcing en een breed en diep assortiment. Air Trade Centre International heeft 11 vestigingen in Europa en daarbuiten. Voorts bestaan in 10 landen strategische allianties met een partnerbedrijf.

Meer informatie:
Air Trade Centre Nederland, Hoogeveenenweg 17, 2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel, telefoon 0180318500.
www.airtradecentre.com


Deel: ' Steven Finsy nieuwe accountmanager bij Air Trade Centre Nederland '
Lees ook