TrustLube B.V. viert 5-jarig bestaan


Innovatieve smeersystemen hebben de toekomst

WILLEMSTAD, 20081125 -- TrustLube B.V. uit Willemstad viert deze maand haar 5-jarig bestaan. Door persoonlijke omstandigheden wordt het feest in besloten kring gehouden. Eigenaar en oprichter Chiel van Daelen belooft dit anders te doen bij het behalen van de volgende mijlpaal. "En hier hoeft u geen 5 jaar op te wachten."

"Steeds meer bedrijven erkennen het belang van een efficiënt smeersysteem. Gezien de huidige economische ontwikkelingen is iedere besparing mooi meegenomen. De toekomst van TrustLube B.V. ziet er zeer rooskleurig uit. Klanten die kiezen voor ons smeersysteem, kiezen tevens voor aanzienlijke kostenbesparingen. Een nauwkeurigere dosering is momenteel niet verkrijgbaar," aldus de gepassioneerde oprichter.

TrustLube B.V. ontwikkelt en implementeert modulaire oplossingen. Deze worden inmiddels wereldwijd toegepast in uiteenlopende industrieën. Een TrustLube® systeem staat garant voor een exacte dosering, op de juiste plaats, op het gewenste tijdstip. Dankzij het hermetisch gesloten systeem, hebben vuil, water en zand geen enkele kans.

Een TrustLube® smeersysteem gecombineerd met een Metering Device Sensor biedt een optimale smering met een minimale dosering smeermiddel. Het systeem biedt een perfecte oplossing voor vrijwel iedere smeersituatie. Bovendien levert een exacte dosering een bijdrage aan een beter milieu (aantoonbare besparingen tot 80%).

Het systeem werkt als volgt: een doseerventiel bestaat uit een stuurgedeelte en een doseergedeelte. De doseer plunjer wordt met een druk van 150 bar vooruit gedrukt; het smeermiddel kan slechts één kant op, namelijk naar het lager of smeerpunt. Het doseerventiel is dusdanig nauwkeurig, dat de hoeveelheid smeermiddel specifiek wordt afgestemd op de behoefte. Hiermee hebt u een exacte dosering per smeerpunt. (leverbaar van 0,1cc tot en met 5,0cc).

Begin november heeft TrustLube B.V. haar periodieke nieuwsbrief verspreid onder ± 1.500 relaties. Hierin werd een vergelijking gemaakt tussen de introductie van een nieuw product en het leveren van een topprestatie. Beiden vereisen een ijzeren discipline en een lange adem.

In 2009 zal TrustLube B.V. wederom vertegenwoordigd zijn op een aantal gerenommeerde beurzen. Van 21 t/m 23 april staan zij op de Industrial Maintenance en van 3 t/m 6 november op Europort Maritime in Ahoy Rotterdam. Hebt u deze data al in uw (volle) agenda gezet? U kunt zich t.z.t. gratis registreren via www.trustlube.com.


Deel: ' TrustLube B.V. viert 5-jarig bestaan '
Lees ook