Level 3 verdiept commitment aan financiële dienstensector met twee nieuwe Europese routes met ultralage latentie

Nieuwe routes London-Madrid en Frankfurt-Madrid verbeteren latentie voor financiële beurzen en handelslocaties

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20110105 --

Level 3 Communications, Inc. (NASDAQ: LVLT) heeft vandaag aangekondigd dat het zijn glasvezelnetwerkverbindingen met ultralage latentie van zowel London naar Madrid als Frankfurt naar Madrid heeft gelanceerd. Met ingang van vandaag biedt Level 3 klanten transportdiensten op deze routes met ultralage latentie en circuitsnelheden van maximaal 10 gigabit per seconde (Gbps).

Level 3 biedt nu routes met ultralage latentie naar enkele van de grootste financiële centra ter wereld. In lijn met Level 3's commitment om te investeren in uitbreiding van het netwerk en versterking van de portefeuilleaanbiedingen voor de financiële dienstensector heeft het bedrijf nieuwe routes aangekondigd om deze aanvullende, belangrijke financiële markten in Europa te bedienen.

“Deze nieuwe routes zijn een direct antwoord op de veranderde behoeften van onze klanten wat betreft geografische diversiteit en met ons vermogen om ultralage latentie te leveren dat ons netwerkontwerp, -bereik en -schaal op een hoger plan brengt, onderscheidt Level 3 zich duidelijk op de financiële dienstenmarkt,” aldus James Heard, president van European Markets bij Level 3. “Wanneer je lage latentie combineert met onze serviceniveaugaranties op onze routes die toonaangevend zijn voor de sector, geloven we dat we een fascinerend aanbod hebben voor deze financiële markten.”

Deze nieuwe routes leveren ook verbeterde latentie op de Madrid-New York en Madrid-Chicago routes, door hogere transactiesnelheden met zeer lage transmissievertragingen voor financiële beurzen en handelslocaties mogelijk te maken.

Het Level 3 netwerk strekt zich vandaag de dag uit over 23 landen, met een dienstenaanbod op ongeveer 190 markten in Europa en Noord-Amerika. Het bedrijf beheert ongeveer 54.000 langeafstandsglasvezelmijlen en 27.000 metroglasvezelmijlen, waardoor het een van de meest uitgebreide en diverse netwerkvoetafdrukken in de markt is.

Level 3 biedt meerdere lage-latentie opties voor elke gegeven route en een directe verbinding naar lage latentie, transatlantische routes met diverse landingstations om de netwerkveiligheid en bedrijfscontinuïteit te verbeteren.

Klik om meer te weten te komen over Level 3’s Europese mogelijkheden hier.

Over Level 3 Communications

Level 3 Communications, Inc. (NASDAQ: LVLT) is een toonaangevende internationale aanbieder van communicatiediensten op basis van glasvezelnetwerken. Verschillende klanten, waaronder ondernemingen, mediabedrijven, groothandelaren en overheidsinstanties, vertrouwen op Level 3 voor het leveren van diensten met een industrieleidende combinatie van schaalbaarheid en waarde over een eind-tot-eind glasvezelnetwerk. Level 3 biedt een portefeuille met metro- en lange-afstandsdiensten, waaronder transport, data, internet, levering van mediacontent en voicediensten. Kijk voor meer informatie op www.Level3.com.

Forward-Looking Statement

Enkele van de uitspraken in dit persbericht zijn forward-looking statements. Dergelijke uitspraken zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen en meningen van het management. Deze forward-looking statements zijn geen garantie voor de prestaties en zijn onderhevig aan een aantal onzekerheden en andere factoren, waarvan vele buiten de macht van Level 3 liggen, en die ervoor zouden kunnen zorgen dat de daadwerkelijke gebeurtenissen aanzienlijk afwijken van wat uitdrukkelijk of stilzwijgend wordt aangegeven in deze uitspraken. De belangrijkste factoren die zouden kunnen voorkomen dat Level 3 de gestelde doelen behaalt zijn onder andere de huidige onzekerheid op de financiële markten over de hele wereld en de wereldwijde economie, verstoringen van de financiële markten die van invloed zouden kunnen zijn op het vermogen van Level 3 om extra financieringen te verwerven, maar ook op het vermogen van het bedrijf om: het verkeer op het netwerk te vergroten of op peil te houden, overgenomen bedrijven met succes te integreren, effectieve bedrijfsondersteuningsdiensten te ontwikkelen, de intellectuele eigendom en eigendomsrechten te verdedigen, systeem- en netwerkfouten of -storingen te verhelpen, nieuwe diensten te ontwikkelen die voldoen aan de eisen van de klanten en acceptabele marges te genereren, zich aan te passen aan snelle technologische ontwikkelingen die tot meer concurrentie leiden, gekwalificeerde managers en overig personeel aan te trekken en te behouden, en te voldoen aan alle voorwaarden van schuldverplichtingen. Aanvullende informatie over deze en andere belangrijke factoren vindt u in de registraties van Level 3 bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission. De uitspraken in dit persbericht moeten worden beoordeeld in het licht van deze belangrijke factoren. Level 3 is onder geen beding verplicht, en ontkent nadrukkelijk elke verplichting om deze forward-looking statements bij te werken of aan te passen, als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Level 3 Communications
Media:
Alexis Hammack, 720-888-2441
of
Investeerders:

Mark Stoutenberg, 720-888-2518

Ticker_symbol NASDAQ:LVLT
ISIN US52729N1000

Deel: ' Level 3 start twee nieuwe Europese routes met ultralage latentie '


Lees ook