Michell Instruments Benelux BV winnaar 2015 in Analysetechniekbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20151019 -- Michell Instruments Benelux BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Analysetechniekbranche. Michell Instruments Benelux BV heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming op het gebied van analysetechniek en vochtdetectie, met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie. ‘Puttend uit een schat aan kennis en ervaring, zet Michell de klant met slimme producten op een flinke voorsprong.

Michell Instruments Benelux BV biedt een breed assortiment aan kwaliteitsproducten op het gebied van vochtdetectie, kalibratie en hygrometers die in tal van sectoren en industrieën – van petrochemie en farmacie tot power generation en voedselverwerking – worden gebruikt. Haar nauwkeurige dauwpuntsensoren kunnen zeer lage vochtconcentraties in processen meten, terwijl de relatieve vocht- en temperatuurtransmitters in ruime mate worden ingezet in gebouwbeheersystemen, farmaceutische opslag en andere productieprocessen waarbij de omgevingscondities cruciaal zijn. Michell heeft als enige alle bestaande oplossingstechnieken in huis profileert zich als een betrouwbare partner die creatief met de klant meedenkt.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Michell Instruments Benelux BV een vooruitstrevende onderneming die continu bezig is om – in samenwerking met partners en klanten – haar producten en diensten verder te verbeteren en volop investeert in de modernste technieken. Een goed voorbeeld hiervan is de S8000 hygrometer, die is voorzien van de door Michell ontwikkelde revolutionaire RRS-techniek.

Aandacht voor innovatie
De jury prijst behalve de topkwaliteit van haar producten met name de grote aandacht voor innovatie – vooroplopen in de ontwikkelingen en altijd de wensen van de klant proberen voor te blijven met nieuwe en betere producten –, het zichtbaar maken van klantvoordelen en het opbouwen en onderhouden van een netwerk. ‘Iedereen kennen en er een band mee opbouwen’ luidt het commerciële adagium. ‘Michell is klein genoeg om op directieniveau persoonlijke contacten te kunnen opbouwen en onderhouden met alle stakeholders en met partijen die wellicht in de toekomst belangrijk kunnen zijn. Hierin is zij onbetwist de beste en heeft zij veel vertrouwen opgebouwd.  Door echt interesse te hebben in de vraagstukken uit de markt, genereert zij waardevolle informatie die voor zowel leverancier als klant toegevoegde waarde oplevert’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Een andere belangrijke succesfactor is de gezondheid van de onderneming. Door haar positie is Michell in staat om redelijke prijzen en marges berekenen. In geval van prijsconcurrentie kan zij een beroep doen op haar vele partners en relaties, en onderdelen daar laten produceren waar het op dat moment het beste uitkomt.

Meer informatie: https://www.michell.com/nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' Michell Instruments Benelux BV winnaar 2015 in Analysetechniekbranche '
Lees ook