GSH sluit prestatiecontract met Corus Staal B.V


IJMUIDEN, 20080116 -- GSH heeft een prestatiecontract van 3 jaar afgesloten met Corus Staal B.V. met een optie voor aansluitend nog 2 jaar. Het contract is gestart op 1 januari 2008, waarbij GSH het beheer en onderhoud verricht aan alle werktuigbouwkundige installaties van perceel 2 van het Corusterrein in Velsen.

Corus is een industrile omgeving met 24-uurs productie, waardoor er hoge eisen worden gesteld aan de kwaliteit en beschikbaarheid van de installaties. Omdat veiligheid voor haar medewerkers tevens hoog in het vaandel staat, gelden er voor het uitvoeren van werkzaamheden bijzondere maatregelen om risico's zoveel mogelijk te elimineren. Met de afgesproken SLA's en KPI's om deze doelstellingen te waarborgen, werkt GSH vanaf een speciaal voor dit contract ingerichte werklocatie op het terrein van Corus.

"Kwaliteit, veiligheid en continuteit zijn doelstellingen en eisen die wij aan dit contract stellen. En aangezien die naadloos aansluiten op de werkwijze van GSH, waren wij ervan overtuigd dat wij de juiste partij in huis hebben genomen," aldus Fred Rijpkema, contractmanager van Corus Staal B.V.

Corus Group is een internationaal concern, ontstaan uit Hoogovens en British Steel, nu onderdeel van Tata Steel Group en marktleider in de productie, bewerking en distributie van hoogwaardig staal en aluminium. Ook verricht Corus research op het gebied van metalen.

"Een prachtig contract dat wij aan onze portefeuille mogen toevoegen," reageert Frank Bosch, Managing Director GSH Europe, "We zijn dan ook ontzettend trots dat Corus ons het vertrouwen heeft gegeven en zien uit naar een vruchtbare partnership."


Deel: ' GSH sluit prestatiecontract met Corus Staal B.V '
Lees ook