Feedback
Boekrecensie: Aids in de beginjaren '90 .

15 January, 2019

Beschikbaar budget: € 0,00
carlientaris

heeft deze pitch aangemaakt:

carlientaris

Mijn naam is Carlien Taris, 27 jaar oud.

Begin dit jaar is mijn boek 'Ik had je zestig jaar beloofd' verschenen bij uitgeverij Boekscout. Dit boek vertelt het verhaal over het leven met Aids in de beginjaren '90.

Toen mijn vader twee jaar terug overleed kwam ik het manuscript van zijn broer -mijn oom- Anton 'weer' tegen. Anton zijn wens -en die van zijn partner- is altijd geweest om dit manuscript uit te geven om zo bekendheid van de ziekte Aids te krijgen. Dit is er helaas nooit van gekomen omdat Anton zelf ziek werd en overleed. Nu -27 jaar later- heb ik besloten om dit zelf te laten doen. Als stukje eerbetoon naar mijn ooms toe en om zo alsnog hun wens te vervullen.;

Ik wil met dit verhaal dan ook graag de lezer meenemen in de tijd waarin behandeling van deze ziekte niet vanzelfsprekend was. Vele mensen hebben geen weet van de impact die deze ziekte met zich meebracht, voordat er goede medicijnen waren.

Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben. Bij vragen mag u ten alle tijden contact met mij opnemen.;

Met vriendelijke groet,;

Carlien Taris

Van de Nieuwsbankredactie:

Wie schrijft er een recensie van dit boek waarin het tijdsbeeld van Carliens oom in de actualiteit wordt geplaatst en geïnteresseerden argumenten krijgen waarom het boek wel of niet te lezen? Geef in je reactie (op deze pagina) aan wat het zal moeten kosten. Of overleg met de redactie@nieuwsbank.nl.


Donatiebedrag Donateur

Op de hoogte blijven van wat er speelt op Nieuwsbank.nl?? Blijf op de hoogte

Reageer op dit bericht

0 Reacties

Deze website is nog in testfase. Opmerkingen zijn welkom. Klik hier.