Feedback
Uitkeringsgerechtigden en vluchtelingen zijn wel inzetbaar .

09 December, 2019

Beschikbaar budget: € 0,00
imro

heeft deze pitch aangemaakt:

imro

Dankzij een unieke manier van aanpak lukt het Stichting Mytikas om vluchtelingen, maar ook Nederlanders met een uitkering, in een paar maanden tijd klaar te stomen voor de arbeidsmarkt

Ieder kwartaal volgen ca. 24 kandidaten een training waarbij kunst ingezet wordt als middel om gedrag te veranderen en de Nederlandse taal te leren. De kandidaten hebben na de intensieve training een goed beeld van hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt en beschikken over meer zelfvertrouwen. Ze zijn arbeidsfit.

Van de 24 kandidaten die in oktober zijn gestart, zijn er op dit moment al 7 aan de slag en 2 volgen een opleiding. Ondanks het feit dat de kandidaten bij aanvang van de training niet of nauwelijks de Nederlandse taal beheersten, beschikken zij na slechts enkele maanden training over een vaste aanstelling!

Op woensdag 11 december verzorgen de kandidaten een eindpresentatie in theater De Vaillant in Den Haag. Een unieke voorstelling waarin zij laten zien wie ze zijn en wat hun bijdrage kan zijn aan de Nederlandse samenleving. Immers bekend maakt bemind. Het is de nieuwe vorm van solliciteren.

Mytikas werkt nauw samen met de gemeente Den Haag en zal in 2020 haar methode breder inzetten in Nederland. De succesvolle Mytikasmethode, ontwikkeld door Imro Blom, is gebaseerd op ruim 15 jaar – internationale – ervaring en is toepasbaar op overige kwetsbare groepen in de samenleving zoals tienermoeders, dropouts en delinquenten.

Wij nodigen u van harte uit om de voorstelling op woensdag 11 december bij te wonen. Zowel voor- als achteraf kunnen interviews worden gegeven door de directeur, Imro Blom, de coaches of door de kandidaten.Donatiebedrag Donateur

Op de hoogte blijven van wat er speelt op Nieuwsbank.nl?? Blijf op de hoogte

Reageer op dit bericht

0 Reacties

Deze website is nog in testfase. Opmerkingen zijn welkom. Klik hier.