Nieuw in Nederland: Sculpturenbeurs


“Sculptures NOW” – Buitenplaats Sparrendaal - 15 t/m 18 september 2016

DRIEBERGEN, 20160712 -- Nederland is een bijzondere kunstbeurs rijker: in dit najaar wordt voor de eerste keer “Sculptures NOW” gepresenteerd! Deze internationale sculpturenbeurs vindt van 15 t/m 18 september aanstaande plaats op een even speciale locatie, Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen. Dit 18de eeuwse buitenhuis en de bijbehorende tuin zijn gedurende vier dagen gevuld met prachtige beeldhouwkunst uit diverse periodes, vertegenwoordigd door ruim 15 internationale kunsthandelaren en galeries.

Unieke beelden en sculpturen
“Sculptures NOW” brengt opvallende beelden en sculpturen samen in Sparrendaal. Naast hedendaagse en 20ste eeuwse beelden, is er ook beeldhouwkunst uit onder andere de Middeleeuwen, Renaissance & Barok te vinden. Art Nouveau & Art Deco vullen deze sfeervolle thema verkooptentoonstelling aan in het prachtige Sparrendaal. Dit alles maakt van “Sculptures NOW” de enige sculpturenbeurs in Nederland met een volledig aanbod beeldhouwkunst.

Bijzondere lezingen
Om een bezoek aan “Sculptures NOW” compleet te maken, kan de bezoeker tijdens de beurs genieten van gratis lezingen. Deze worden onder andere gegeven door beeldhouwer én designer Willem Lenssinck. Lenssinck behandelt in zijn lezing “Klei en gips naar de kelder” nieuwe 3D-technieken in de beeldhouwkunst. De sculpturen van deze beeldhouwer zijn tijdens de beurs te bezichtigen en te koop.


Wat, Waar en Wanneer

Locatie:                       Buitenplaats Sparrendaal, Hoofdstraat 89, Driebergen-Rijsenburg

Data:                           Donderdag 15 t/m zondag 18 september 2016

Openingstijden:          Donderdag van 14 tot 19 uur, Vrijdag t/m zondag van 11 tot 19 uur

Entreeprijs:                 € 12,50 per persoon bij online voorverkoop of € 15,--
                                   aan de deur van Sparrendaal tijdens de beursdagen

Parkeren:                   Direct naast Buitenplaats Sparrendaal is een ruime gratis parkeerplaats

Internet:                      www.sculpturefair.nl


Deel: ' Nieuw in Nederland Sculpturenbeurs '
Lees ook