Bezoek expositie kleurrijke kunst met Pinksteren in Diepenveen


DIEPENVEEN, 20110603 -- Bekijk kleurrijke kunstwerken van kunstenaars uit binnen-en buitenland op expositie 'Colorful' bij Circle Art Next in Diepenveen (Overijssel) op zondag 5 juni en op beide Pinksterdagen. Kunstliefhebbers Karin Nikkessen en Arne Keuning tonen een collectie van kleurrijke kunstwerken in hun huisgalerie in Diepenveen, een prachtig dorp vlakbij Deventer. Ze hebben een expositie samengesteld van kunstwerken van Nederlandse en Vietnamese kunstenaars, waaronder Guusje Beverdam, Trinh Tuan en Vincent van Ojen.

Kunstenaar Guusje Beverdam stond o.a. met haar keramiek in Stedelijk Museum Amsterdam, exposeert momenteel ook in Bremen en is bekend om haar "hartenbankje" bij het stadhuis in Enschede. Haar kunstwerken zijn kleurrijk en uitdagend.

Trinh Tuan is wereldberoemd om zijn laquerpaintings. Hij is professor aan het Industrial Fine Art College in Hanoi en is een vooraanstaand Vietnamese kunstenaar. Hij exposeerde zijn unieke lacquer paintings in Kopenhagen, Bangkok, Hanoi en nu ook in Diepenveen. U ziet zijn verbeeldingskracht terug in cultuurhistorische laquer paintings, welke hij met liefde voor de traditie heeft vorm gegeven.

Overzicht kunstenaars

* Vincent van Ojen - Houtsnedes
* Guusje Beverdam - Keramiek
* Trinh Tuan - Lacquerpaintings
* Phong - Lacquerpaintings
* Nguyen - Lacquerpaintings
* Toan - Olieverfschilderijen

Bekijk een preview van de expositie op:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.186874661361898.45837.171825266200171&l=c5e2bd6c7f

Circle Art Next nodigt iedereenuit om kleurrijke kunstwerken te komen bekijken op
  • op zondag 5 juni van 13.00 tot 17.00 uur,
  • op zondag 12 juni (Eerste Pinksterdag) van 13.00 tot 17.00 uur,
  • op maandag 13 juni (Tweede Pinksterdag) van 13.00 tot 17.00 uur.
Ook uw vrienden en familie zijn van harte welkom in onze huisgalerie in Diepenveen, een prachtig dorp vlakbij Deventer.


Over Circle Art Next
Karin Nikkessen & Arne Keuning zijn de initiatiefnemers achter Circle Art Next. Samen zijn ze liefhebber van kunst. Al ruim vijf jaar organiseren zij exposities op bijzondere locaties met kunstwerken van kunstenaars uit binnen- en buitenland.

Afgelopen najaar deed Circle Art Next mee met de Kunst10daagse in Bergen (Noord-Holland) en kreeg daar enthousiaste reacties en lovende recensies voor de getoonde kunstwerken.

Lees meer over Circle Art Next op onze website of volg ons op Twitter of Facebook


Deel: ' Expositie kleurrijke kunst met Pinksteren in Diepenveen '
Lees ook