Inca meester Don Juan Nuez del Prado in 2007 in Nederland en Belgi


Seminars met Inca wijsheid en energiekunde uit levende Inca traditie

AMSTERDAM, 20061117 -- De Inca traditite is nog steeds springlevend in de Andes van Peru en wordt naar Europa gebracht door antropoloog Don Juan Nuez del Prado, wiens vader de levende Inca's ontdekte. Hij is niet alleen op wetenschappelijk gebied de Inca specialist, maar ook meester in de lijnen van de drie hoogst ontwikkelde Inca priesters van onze tijd. Hij werd bekend door de boeken die Elizabeth Jenkins over hem schreef, De Terugkeer van de Inca en Reis naar Q'eros. Hij is lente 2007 voor het negende jaar hier met Inca wijsheid en energiekunde.

Introducties en seminars in Nederland en Belgi

Don Juan heeft de kennis en technieken van zijn drie leraren ondergebracht in drie seminars van elk twee dagen. Deze seminars, INCA Pad 1, 2 en 3, geeft hij samen met zijn zoon Ivan Nuez del Prado in verschillende Europese landen. Via de website www.qoya.nl kan men zich inschrijven voor Nederland en Vlaanderen:

* INCA Pad 1 13-14 februari 2007, Landgoed Heidehof, Eext, Drenthe
* INCA Pad 1-2-3 3- 8 maart 2007, Hotel Royal Astrid, Oostende, Belgi
* INCA Pad 1-1-2-3 10-18 maart 2007, Centrum de Roos, Amsterdam

Op vrijdagavond 9 maart 2007 geven Don Juan en zijn zoon Ivan een introductie met gelegenheid vragen te stellen in Centrum de Roos, PC Hooftstraat 183 te Amsterdam. Aanvang 20.00 uur. Ook kan men zich orinteren in introductiedagen door organisator Marja Arons in 2007 op:

* 21 januari in Baarn
* 28 januari in Zwolle
* 4 februari in Buggenhout (BE)
* 11 februari in Amsterdam

Het INCA Pad van Don Juan

Het INCA Pad van Don Juan Nuez del Prado voert de deelnemer binnen in de belevingswereld van de Inca's, voor wie de stoffelijke wereld uit levende energien bestaat. Door een compacte reeks inzichten en technieken leert de deelnemer die lichte en zware levende energien ervaren en sturen, wat een nieuw en groter bewustzijn van de werkelijkheid openbaart. Met het besturen en verwerken van levende energie nemen comfort en persoonlijke kracht toe. Men ervaart dat sociale connecties en contact met de natuur bronnen van energie zijn en hoe ermee samen te werken.

Herkomst

De spirituele Inca traditie wortelt in het Inca Imperium van vr de Spanjaarden. Twintig miljoen mensen leefden samen onder verlicht bewind van de Inca en Qoya in een sublieme en welvarende samenleving. Voedsel en goederen werden rechtvaardig verdeeld en iedereen telde gelijkwaardig mee. Het dagelijks leven speelde zich af in harmonie met de bergen en waterstromen van Moeder Aarde en men had groot vertrouwen in de kinderen.

Kijk voor het originele persbericht met foto's op www.qoya.nl/PersInfo.htm


Deel: ' Inca meester Don Juan Nuez del Prado in 2007 in Nederland en Belgi '
Lees ook