Korte film `Misschien later' geselecteerd voor Gouden Kalf


UTRECHT, 20100924 -- Misschien Later, de kortfilm van het Nederlands-Belgische productiehuis Pain Perdu, gaat zaterdag 25 september op het Nederlands filmfestival in premiere.

De jonge makers maakten een sferische film waarin ze een eigentijds onbehagen hebben willen vatten. Met een zeer klein budget kregen de jonge makers een sterrencast bij elkaar die allen belangeloos meewerkten. Tom Jansen, Nelly Frijda, Elsie De Brauw, Jochum ten Haaf, Bram van der Vlugt, Bert Luppes, Chris Lomme, Frank Focketyn, Els Dottermans en Natali Broods, vertolken rollen in de film die is opgebouwd uit fragmentarische scnes die het publiek zonder aankondiging binnenvalt en voor het einde weer verlaat.

De film is genomineerd voor de prijs voor beste debuut en dingt mee voor een gouden kalf.


Vertoningen: 25 september 16u15 in het Louis Hartlooper complex zaal 1(cast en crew aanwezig)
28 september 20u00 in het Louis Hartlooper complex zaal 2

Synopsis:
Iedereen heeft het druk. Iedereen moet van alles, want er wordt van alles verwacht. Men denkt van alles van elkaar en men is bang dat anderen van alles van hen denken. Ze adviseren elkaar om hun hart te volgen, het gevoel, de intutie, of om een boek te kopen dat je dit leert in een paar simpele stappen. Men heeft zoveel keus, zoveel mogelijkheden. En alle vrijheid... Maar als onafhankelijk, welvarend en succesvol individu besluipt ons een bijna onmerkbare eenzaamheid die langzaam aan de oppervlakte komt. Ze voelen het allemaal, maar hebben het te druk.

Extra informatie en foto's beschikbaar op www.misschienlater.com


Deel: ' Korte film `Misschien later' geselecteerd voor Gouden Kalf '


Lees ook