PURO Styling en Ventasy-Styling doen jaren ’50 herleven


PURO Styling en Ventasy-Styling doen jaren ’50 herleven tijdens Dutch Design Week

EINDHOVEN, 20131022 -- PURO Styling uit Mill en Ventasy-Styling uit Velp (NB) presenteren tijdens De Dutch Design Week een prachtige klassieke kunstcollectie. De expositie waarin de jaren ’50 weer tot leven komen is nog tot en met 27 oktober te zien in de Zitfabriek in Eindhoven.

De kunstcollectie bestaat uit een prachtige serie foto’s en een bijzondere film. Bedenkers van het concept zijn PURO Styling en Ventasy-Styling. Elly Schraven, designer en eigenaar van Ventasy-Styling: “We hebben er alles aan gedaan om de burleske stijl van de jaren ’50 in beeld te vangen. Met oog voor detail zochten we professionele modellen uit. Ik zelf ontwierp de kleding en verzorgde de styling. Uiteindelijk is deze expositie een prachtig verlengstuk van mijn werk als designer aan veel bijzondere projecten.”

Veel goede reacties
Tijdens het eerste weekend van de Dutch Design Week hebben veel belangstellenden de burleskekunstcollectie al kunnen bewonderen. “De reacties zijn heel positief. Mooi, want we hebben er ook minstens 300 manuren in gestoken. In de voormalige Houtfabriek in Mill vonden we een prachtig decor. De door ons aangetrokken fotograaf en filmmaker zetten ons concept om in oogverblindend beeldmateriaal. Living Pearls zorgde voor accessoires”, vertelt Art-Director Ans Verwegen van PURO Styling.

Expositie in de Zitfabriek
De bijzondere kunstexpositie is nog tot en met 27 oktober van 11.00 tot 19.00 uur te bezichtigen in de Zitfabriek, Torenallee 60-02 (de Urban shopper, Strijp-S) in Eindhoven. Voor meer informatie en projecten van PURO Styling en Ventasy-Styling zie www.purostyling.nl en www.ventasy.com.


Deel: ' PURO Styling en Ventasy-Styling doen jaren ’50 herleven '
Lees ook