MAGIX geeft gas bij het videobewerkingsprogramma: nieuwe MAGIX Video deluxe MX met drie keer zo snelle export

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20111005 --

De nieuwe MAGIX Video deluxe MX drukt bij de export flink het gaspedaal in. De AVCHD-export gaat gemiddeld drie keer zo snel als bij de voorgaande versie. Snel en direct vanuit het programma kunt u de eigen film met de delenknop als videospoor naar MAGIX Music Maker MX kopiëren - geheel in lijn met de nieuwe Media-X-change (MX)-filosofie van MAGIX.

Video deluxe MX: Sneller videobewerkingsprogramma met grafischekaart-power (Foto: Business Wire)

Video deluxe MX: Sneller videobewerkingsprogramma met grafischekaart-power (Foto: Business Wire)

Meer functies en creatieve ondersteuning biedt MAGIX Video deluxe MX Plus voor de prijs van 99,99 euro: bv. filmsjablonen voor actie- of drama-trailers. Snel of langzaam gemanipuleerd - slow-motion en versneld effect kunt u vanaf de Plus-versie nu op de curve nauwkeurig en met Interpolatie altijd met vloeibaar beeld instellen.

Sneller videobewerkingsprogramma met grafischekaart-power

Met de gemiddeld drie keer snellere export bij AVCHD vervult MAGIX Video deluxe MX de wens van vele klanten. Onder de motorkap bevindt zich ook nog de nieuwe Hybrid Video Engine, die optimaal gebruik maakt van AMD- en Nvidia-grafische processoren met OpenCL- en CUDA. Bij oudere computers maakt de nieuwe previewrendering ook bij complexe projecten een vloeiende werking mogelijk. De previewfoto's in de browser van het videomontageprogramma zijn nu niveauloos te vergroten.

Evenzo kunt u de hoogte van het betreffende spoor in het arrangement niveauloos instellen. Wanneer het meesterwerk volbracht is, maakt de MX-technologie van MAGIX het bijzonder eenvoudig het resultaat onder de mensen te brengen. Voor de grote drie, YouTube, Facebook en Vimeo, maakt het Videobewerkingsprogramma in het nieuwe, centrale menu "Delen" de directe upload. In totaal biedt de nieuwe versie weer 60 nieuwe functies en verbeteringen in vergelijking tot de voorganger.

Zie voor illustraties en bijlagen de Multimedia Galerij: https://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=50017431&lang=nl

CONTACT:
MAGIX AG
Tom Schwarzer
+49 (0)3029392331

tschwarzer@magix.net

Ticker_symbol GER:MGX
ISIN DE0007220782

Deel: ' MAGIX geeft gas bij het videobewerkingsprogramma '


Lees ook