Standbouwer Gielissen opent nieuwe vestiging in Hannover


Tweede Duitse vestiging voor Gielissen Interiors & Exhibitions

EINDHOVEN-HANNOVER, 20061023 -- Internationaal standbouwbedrijf Gielissen heeft in Hannover een nieuwe vestiging geopend. Het is de tweede Duitse vestiging voor Gielissen naast de vestiging in Stuttgart. Samen met de vestigingen in Eindhoven, Amsterdam, Helmond en Deurne bouwt Gielissen Exhibitions & Interiors al bijna zeventig jaar voor klanten wereldwijd. De leiding van de nieuwe vestiging is in handen van de heer Ralf Banse, die een jarenlange ervaring met de tentoonstellingsmarkt in Duitsland heeft, en van start gaat met 4 vaste medewerkers.

Hannover is n van de grote Duitse beurscentra met heel veel activiteiten en kansen. De verwachting is dan ook dat er een sterke groei en uitbreiding van de activiteiten zal plaatsvinden van Gielissen op de Duitse markt. Er is bij de start direct een meerjaren-overeenkomst met bandenfabrikant Continental gesloten voor het beheer en gebruik van de tentoonstellingsgoederen. Ook met diverse andere klanten lopen al vergaande contacten zodat er echt sprake is van een vliegende start.

Het adres van Gielissen te Hannover is: Philipsbronstrae 1, DE-30165 Hannover, telefoon: +49 (0) 511 9385-9010.
Gielissen Interiors & Exhibitions is met ruim 350 medewerkers de absolute Nederlandse marktleider op het gebied van interieur- en tentoonstellingsbouw. De vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Helmond, Deurne en Stuttgart vertegenwoordigen een omzet van 50 miljoen Euro op het gebied van standbouw, conceptontwikkeling, interieurbouw, beurscordinatie, evenementen en roadshows.


Deel: ' Standbouwer Gielissen opent nieuwe vestiging in Hannover '
Lees ook