Remko Custers versterkt AgroLingua Vertaalbureau


Venlo, 20150915 -- Remko Custers is gestart bij vertaalbureau AgroLingua. Hij gaat aan de slag als Sales & Account Manager. Jos van Kleef, directeur AgroLingua BV: “Met de komst van Remko kunnen we onze groeiambities verder vormgeven in Nederland en Duitsland”. Remko Custers: “Ik ben jarenlang werkzaam geweest in de Food industrie in diverse commerciële functies en was toe aan een passende nieuwe uitdaging. Deze heb ik nu gevonden in een internationale Business-to-Business omgeving bij Agrolingua als Sales & Account Manager. Ik heb er dan ook ontzettend veel zin in!”

Remko Custers versterkt AgroLingua VertaalbureauLandbouw, tuinbouw, intensieve veeteelt, agrotechniek en voedingsmiddelen – dat zijn de specialismen van AgroLingua!
AgroLingua is hét vertaalbureau voor de agro- en foodsector. Wij leveren vakspecialistische vertalingen voor vooraanstaande bedrijven en instanties in de Agro- en Food-industrie en andere aanverwante bedrijfstakken. Onze kracht ligt in de kennis van en ervaring in de agrarische sector en de beheersing van de specifieke vakterminologie.

www.agrolingua.com


Deel: ' Remko Custers versterkt AgroLingua Vertaalbureau '
Lees ook