Kerstpiek voor wintercircussen


Circusweb wordt steeds meer ontdekt

Katwijk, 20151209 -- Circusweb.nl, een website boordevol circusnieuws, verhalen, agenda en achtergrondinformatie beleeft ieder jaar rond de kerstperiode een topdrukte qua bezoekersaantallen. Potentiele circusbezoekers en fans zoeken informatie voor hun kerstuitje. Circusweb maakt het overzichtelijk. Waar vind je een circus binnen een redelijke afstand? En wat heeft dit circus te bieden? Op Circusweb.nl vind je alle antwoorden. Vrijdag 11 december gaat het eerste Nederlandse kerst/wintercircus van start en de redactie van www.Circusweb.nl zit bovenop de actualiteit.

Circusweb biedt een compleet overzicht van alle (winter)circussen in zowel Nederland als België. De artiesten die hierin een rol spelen, een overzichtelijke agenda met alle benodigde gegevens, de links naar de circussen en de Facebookpagina’s en een prachtige serie wervende filmpjes. Een extra stimulans om een kerstcircus te bezoeken. De verzamelde gegevens van kerst- en wintercircussen van deze populaire website worden jaarlijks in veel media overgenomen, gelukkig steeds meer met bronvermelding. Circusweb is sinds 2003 een vaste bron van kerstcircusinformatie voor veel toonaangevende kranten en magazines die dankbaar gebruik maken van alle gegevens van deze website.

Overzichtelijke pagina's

Naast complete informatie over kerst – en wintercircussen circussen in zowel Nederland als België vind je op deze website veel interviews, achtergrondverhalen, de meest complete documentatie over circusdieren, het circusdierenverbod en de gevolgen in de praktijk. Kortom, wil je je een goed beeld kunnen vormen van de situatie bij de circussen zelf, dan geeft Circusweb hier een rijk en compleet overzicht van.

Spreekbeurten

Ook voor scholen biedt Circusweb.nl waardevolle informatie. Een onuitputtelijke bron voor spreekbeurten over het circus. Alle facetten komen hierbij aan bod. Een verrijking is de weergave van de twee circuslesbrieven die speciaal voor het basisonderwijs zijn geproduceerd met een verwijzing naar alle ander circusinformatiebronnen die hier in Nederland te vinden zijn. De redacteuren van Circusweb verzorgen op verzoek lezingen op scholen. Ook voor het middelbaar onderwijs. Een onderwerp dat kan leiden tot een mooi discussiestuk.

Een mooi initiatief

Circusweb is in 2003 gestart als uithangbord voor het evenementenbedrijf van de enige sponsor www.deleeuwcircusevents.nl die zich specialiseert in het verzorgen van circuslessen en circusworkshops op basisscholen en voor bedrijven. Vanaf 2016 met 15 jaar ervaring op dit gebied. Dankzij onze intensieve contacten met alle circussen in Nederland is er altijd wel een circus in de buurt van de school te vinden als je een schoolreisje wilt organiseren naar een echt circus. Circusweb en De Leeuw Circusevents bieden een uniek concept waarbij je kunt rekenen op de scherpste prijzen voor het bijwonen van circusvoorstellingen door scholen, instellingen of speciale doelgroepen. Kennis met het werkveld en daardoor een uniek  en betrouwbaar advies over de partijen waar jij mee in zee wilt is onontbeerlijk. Voorkom onnodige uitgaven en vraag hier informatie.

Initiatiefneemster en redactie: Gera de Leeuw 0651462953, of 07114025195, gera1@circusweb.nl

Kerstcircussen bezoeken is een populaire traditie met opzienbarende groeicurves in de kerstvakantie. Circusweb.nl biedt complete informatie voor alle wintercircussen in Nederland en België. Onmisbaar en toonaangevend.


Deel: ' Kerstpiek voor wintercircussen '
Lees ook