Christiaan Kuyvenhoven wil live-optreden Kevin Spacey in theater Carré


AMSTERDAM, 20170613 -- House of Cards-ster Kevin Spacey komt naar Carré! Tenminste als het aan pianist, acteur en Radio4-presentator Christiaan Kuyvenhoven ligt. Sinds 1 juni is de Facebookpagina ‘Kevin in Carré’ gestart waarop hij 20.000 likes verzamelt om de superster uit te kunnen nodigen. Na anderhalve week staat de teller op een kleine 3000 likes.

Kevin Spacey is beroemd geworden met films als 'American Beauty en The Usual Suspects. Voor beide won hij een Oscar. Daarna hoorden we minder van hem, tot hij in 2013 zijn internationale rentree maakte als Frank Underwood in de Netflix-hit House of Cards. Tussen 2003 en 2015 was directeur van het theater The Old Vic in Londen, waar hij in meerdere toneelstukken speelde. Zijn afscheid vierde hij er met de solovoorstelling Clarence Darrow.

Christiaan bezocht de voorstelling en wist meteen dat hij Spacey naar Nederland wilde halen. Ook over de locatie hoefde hij niet lang na te denken: Carré in Amsterdam. Vorige week startte hij daarom de FB-pagina ‘Kevin in Carré’ - www.facebook.com/kevinincarre - en publiceerde hij een introductievideo die inmiddels 80.000 keer bekeken is. Zijn doel is om 20.000 pagina-likes te behalen, gelijk aan 10 keer een uitverkocht Carré. Bereikt hij dit, dan nodigt hij Kevin Spacey in een persoonlijke video uit om naar Amsterdam te komen.

Na anderhalve week hebben bijna 3000 mensen de pagina geliked, en loopt de teller dagelijks met zo’n 250 nieuwe likes op. 

Christiaan Kuyvenhoven wil Kevin Spacey live in theater Carré


Deel: ' Christiaan Kuyvenhoven wil live-optreden Kevin Spacey in theater Carré '
Lees ook