30MHz winnaar 2016 in Sensoroplossingen


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160314 -- 30MHz is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Sensoroplossingenbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering. ‘30MHz weet haar enorme knowhow op het gebied van sensortechniek uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Onder het motto Stop guessing, start measuring! houdt 30MHz zich bezig met sensortechniek die op afstand is uit te lezen. De toepassingen zijn legio. Vooral in de glas- en tuinbouwsector vindt de techniek gretig aftrek, maar feitelijk zijn de mogelijkheden onbeperkt en zijn in vrijwel elk bedrijf toepassingen te bedenken (temperatuur, bezetting, conditie etc.). De unieke door 30MHz ontwikkelde sensortechniek begint al een stevige voet in de markt te krijgen. Meest recente opdrachtgever is Havenbedrijf Amsterdam, dat 30MHz vroeg sensoren te ontwikkelen die het Havenbedrijf kan plaatsen bij aanlegplaatsen van binnenvaartschepen. Vanuit de controlekamer kan men dan zien of een schip op de aangegeven plaats ligt, bovendien houden de sensoren de constructiekwaliteit van steigers, meerpalen etc. continu in de gaten. 30MHz (2014) is gevestigd in Amsterdam en telt circa 15 medewerkers. De organisatie is voornamelijk in Nederland, maar steeds meer ook internationaal actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in 30MHz een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij 30MHz. De gehele productenrange draait louter en alleen om innovatie. De medewerkers dragen dit ook op een prachtige manier uit. Ze zijn initiatiefrijk, uiterst energiek en creatief.  Dit stelt 30MHz in staat om continu bezig te zijn haar producten en diensten te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van haar klanten.’

Grote betrouwbaarheid

Het mooie aan de door 30MHz ontwikkelde techniek is dat de verzamelde data via een fraaie grafische interface (dashboard) zichtbaar wordt gemaakt en door de cliënt zelf kan worden gemonitord. Ook de grote mate van betrouwbaarheid van de apparatuur wordt door gebruikers zeer gewaardeerd. ‘Gezien het feit dat er op het gebied van de specifieke sensortechniek van 30MHz feitelijk geen directe concurrenten zijn op de Nederlandse en Europese markt, is men per definitie onderscheidend. De drive en de uiterst intelligente aanpak zal 30MHz een onderscheidend vermogen blijven geven’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:  de heer Lauwers
Telefoon:  06-14551362  - E-mail: niels@30mhz.com

Het succes van 30MHz valt in belangrijke mate toe te schrijven aan de uitstekende samenwerking tussen de initiatiefnemer, Jurg van Vliet, en marketingmedewerker Niels Lauwers. Zij vormen een aanstekelijk en enthousiast duo, dat de visie en missie van 30MHz goed voor ogen heeft. Op het kantoor heerst een energieke dynamiek die niet alleen uniek, maar ook als buitengewoon kansrijk wordt aangemerkt. ‘Een prachtige start-up’, aldus de Nominatiecommissie. ‘In een markt die continu in beweging is, weet 30MHz uitstekend te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en is zij haar concurrenten vaak een slag voor.’

Meer informatie: https://www.30mhz.com

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' 30MHz winnaar 2016 in Sensoroplossingen '
Lees ook