Goldman Sachs zegt Japan ¥ 500 miljoen toe voor hulp bij de aardbeving

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- 20110314 --

De Goldman Sachs Group Inc.(NYSE: GS) heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf een financiële bijdrage van ¥ 500 miljoen (USD 6,1 miljoen) zal leveren voor noodhulp na de verwoestende aardbeving die het noordoosten van Japan op 11 maart jongstleden trof.

De Goldman Sachs Group Inc. is een toonaangevend bedrijf op het gebied van investeringsbankieren en het beheren van effecten en beleggingen dat wereldwijd een ruim scala biedt aan diensten aan een aanzienlijke en gediversifieerde klantenbasis waaronder ondernemingen, financiële instellingen, regeringen en particulieren met een goedgevulde portefeuille. Het bedrijf is in 1869 opgericht en heeft zijn hoofdkwartier in New York met kantoren in Londen, Frankfurt, Tokio, Hongkong en andere belangrijke financiële centra in de hele wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
De Goldman Sachs Group Inc.
Voor de media:
Lucas van Praag, 212-902-5400
of
Voor beleggers:

Dane Holmes, 212-902-0300

Ticker_symbol NYSE:GS
ISIN US38141G1040

Deel: ' Goldman Sachs zegt Japan ¥ 500 miljoen toe voor hulp bij de aardbeving '


Lees ook