MoneyGram verlengt goedkope geldoverboeking naar Haïti; geeft update over in Haïti werkende agenten

40 geldoverboekingsagenten momenteel actief in door aardbeving getroffen land

MINNEAPOLIS--(BUSINESS WIRE)-- 20100127 --

MoneyGram International (NYSE: MGI) heeft vandaag de verlenging tot 31 januari 2010 aangekondigd van de speciale prijs van $1 USD (en soortgelijke prijzen in vreemde valuta) voor geldoverboekingen naar Haïti vanuit elk van MoneyGram's 186.000 locaties over de gehele wereld. Het bedrijf verklaarde ook dat 40 van haar geldoverboekingsagentschappen in het door een aardbeving getroffen Haïti momenteel operationeel zijn en overboekingen kunnen ontvangen, waaronder drie in Port au Prince en vijf locaties in omringende steden.

De MoneyGram agentschappen die operationeel zijn in de hoofdstad Port-au-Prince zijn gevestigd op de volgende adressen: 26 Rue Jean Paul; Rue Capios 70; en Rue de la Reunion 28. Ook in de volgende Haïtiaanse steden zijn agentschappen gevestigd:

BEAUMONT

BELLADERE

BOUCAN CARRE

CAP-HAITIEN

COTEAUX

DELMAS

DIQUINI

FOND DES BLANCS

FONDWA

FORT LIBERTE

GANTHIER

GONAIVES

HINCHE

JEAN RABEL

JEREMIE

LA BOULE

LA GONAVE

LA VALLEE DE JACMEL

LES CAYES

LIMBE

MARIGOT

MILOT

MIRAGOANE

MIREBALAIS

MONT ORGANISE

OUANAMINTHE

PIGNON

PONT SONDE

PORT MARGOT

PORT-DE-PAIX

SAINT-MARC

SAINT-MICHEL

SAUT D'EAU

THOMONDE

THIOTE

TROU DU NORD

Specifieke adresinformatie voor deze agentschappen vindt u op https://promo.moneygram.com/haiti. Over het geheel genomen bestaat de MoneyGram dienstverlening in Haïti uit circa 130 agentschappen die worden geëxploiteerd door Unibank, Rapid Transfe, FONKOZE en Grace Trading. Meer dan de helft van deze agentschappen is gevestigd in getroffen gebieden.

“We werken zo hard als we kunnen, in samenwerking met de banken waarmee wij het meeste zaken doen, de instanties die de hulpverlening uitvoeren en onze lokale agenten in Haïti, aan het helpen herstellen van de geldstroom naar de Haïtiaanse bevolking. Via ons wereldwijde agentennetwerk geven we ook geactualiseerde informatie aan verzenders over agentschappen in Haïti waar hun naasten transacties kunnen ontvangen,” aldus Dan O’Malley, executive vice president van Noord- en Zuid-Amerika bij MoneyGram. “Nu de reddingswerkzaamheden voortgaan en contant geld beschikbaarder wordt voor uitbetaling, komen meer agentschappen weer online. We gaan periodieke updates geven van de beschikbaarheid van agenten naarmate de situatie zich ontwikkelt.”

Bovendien kunnen tot en met 13 februari klanten elk MoneyGram ExpressPayment agentschap in de V.S. bezoeken en Rode Kruis code 3886 gebruiken om een donatie te sturen naar het Amerikaanse Rode Kruis.

Over MoneyGram International

MoneyGram International biedt mensen die op grote afstand van hun vrienden of familie wonen of beperkte bankrelaties hebben, meer controle en meer keuze om hun financiële zaken te regelen. MoneyGram International, een toonaangevend internationaal leverancier van geldoverboekingsdiensten, helpt klanten snel en op veilige wijze hun rekeningen te betalen en over de hele wereld geld te verzenden, waarbij het geld in slechts 10 minuten op de plaats van bestemming is. Het mondiale netwerk van MoneyGram bestaat uit 186.000 plaatselijke agentschappen in 190 landen en gebiedsdelen. Ga voor meer informatie over geldoverboeking of betaling van een rekening bij een agentschap of online, naar www.moneygram.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Zie voor illustraties en bijlagen de Multimedia Galerij: https://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6155587⟨=nl

CONTACT:
MoneyGram International
Lynda Michielutti, 952-591-3846
lmichielutti@moneygram.com
Ticker_symbol NYSE:MGI
ISIN US60935Y1091

Deel: ' MoneyGram verlengt goedkope geldoverboeking naar Haïti '


Lees ook