Game Developers op Holland Paviljoen in San Francisco


AMSTERDAM, 20090112 -- In 2009 worden een groot aantal initiatieven gelanceerd om de Nederlandse Game Industrie internationaal op de kaart te zetten. Het driejarige traject gaat in maart van start met een Holland Paviljoen op de Game Developers Conference (GDC) in San Francisco.

De GDC is 's werelds grootste professionele evenement voor de Game Industrie. Vorig jaar bezochten meer dan 18.000 bezoekers de conferentie om kennis te delen, ideen uit te wisselen, te netwerken, nieuwe partners te ontmoeten, kortom om de toekomst van de industrie vorm te geven. De GDC 2009 vindt plaats van 23 tot en met 27 maart in San Francisco.

In opdracht van de EVD (het agentschap van het ministerie van Economische Zaken) organiseert Handelsroute.nl het Holland Paviljoen op de GDC. Dankzij de overheidsbijdrage kunnen Nederlandse game bedrijven tegen zeer gunstig tarief exposeren op Holland Paviljoen.

Nederlandse Game bedrijven kunnen nog tot 16 januari registreren voor expositieruimte op het Holland Paviljoen en tot 30 januari voor de gelijktijdige handelsmissie.

Meer informatie over het programma is te vinden op de projectwebsite: www.gamepioneers.com


Deel: ' Game Developers op Holland Paviljoen in San Francisco '
Lees ook