Fitland heropent oud Achmea Health Center Utrecht


UTRECHT, 20141007 -- Nog deze week zal het snel groeiende Fitland haar deuren openen in het pand van oud Achmea Health Center Utrecht. Fitland is een keten van sportcentra, wellnessresorts, hotels, restaurants en gezondheidsconcepten. Bij Fitland Utrecht zullen alleen sport en gezondheidsconcepten worden aangeboden maar leden van Fitland profiteren wel van fantastische voordelen op het gebied van wellness, overnachten en lekker eten.

Real Fitness
De sportcentra van de Fitland Groep onderscheiden zich door het Real Fitness concept. Met de keuze voor Real Fitness slaat Fitland een nieuwe en zelfs revolutionaire weg in op het gebied van trainen in een sportcentrum.

Real training
Fitland gaat het anders doen. Bij Fitland wordt gekozen voor trainen in plaats van bewegen! Gericht op resultaat en voor iedereen. Functioneel trainen staat centraal. Op korte termijn zullen daarom verschillende concepten welke allemaal gericht zijn op deze manier van trainen worden geïntroduceerd in de vrije fitness ruimte.  Alles draait hierbij om bewegingen die vergelijkbaar zijn met bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, trekken en springen. Onder uitstekende begeleiding en in een inspirerende omgeving, zowel individueel als in kleine groepjes.

Real instructors
Ook op het gebied van groepslessen maakt Fitland het verschil. Ze werken met real instructors (dus niet virtueel) en het aanbod is dusdanig uitgebreid dat er voor iedereen én op ieder niveau een passende groepsles te vinden is. Altijd gericht op resultaat en altijd de hoogste kwaliteit.

Beleef het verschil
Met Real Fitness als merkbelofte stelt Fitland iedereen die op zoek is naar een betere Quality of Life hiervoor een platform op maat te kunnen bieden. Vanaf woensdag 8 oktober opent Fitland haar deuren in het pand van oud Achmea Health Center Utrecht. Sporten is in de maand oktober, speciaal voor oud leden, gratis en vrijblijvend omdat Fitland in deze opstartmaand nog niet kan voldoen aan haar kwaliteitsnorm. In november is dit gerealiseerd en kan Fitland met trots zeggen: REAL FITNESS beleef het verschil.

U bent van harte welkom op Middenwetering 21 te Utrecht of kijk op www.fitland.nl/utrecht voor meer informatie.


Deel: ' Fitland heropent oud Achmea Health Center Utrecht '
Lees ook