NK Saunameester bij Fitland Wellnessresorts


Wellness Goes, Wellness Helmond en Wellnessboot Mill zijn in 2015 het décor voor de voorrondes van het Nederlands Kampioenschap Saunameester.

GOES, HELMOND, MILL, 20150223 -- In de maanden februari, maart en april zijn er op diverse locaties in Nederland voorrondes voor het Nederlands Kampioenschap Saunameester. Op donderdag 26 februari is Wellness Helmond aan de beurt, maandag 16 maart Wellness Goes en op maandag 23 maart is de Wellnessboot Mill het decor voor deze onderlinge strijd.

De gehele dag door zullen opgietingen verzorgd worden door de beste saunameesters van Nederland. Tijdens deze voorrondes zal een deskundige jury de prestaties van de Saunameester beoordelen rond diverse opgietingen die zij verzorgen. De winnaars van deze voorrondes gaan door naar de finale. U kunt hierbij aanwezig zijn en genieten van deze bijzondere opgietingen. 

Een Saunameester (man of vrouw) is iemand die belast is met het opgieten van water met etherische oliën en wapperen met een handdoek. Dit geeft gasten een extra dimensie aan hun  Saunabezoek. Saunameesters houden wedstrijden rond opgietingen, ook wel Löyly of Aufguss genoemd, om ook onderling van elkaar te leren. Maar uiteraard is en blijft het een wedstrijd waarbij een jury op een aantal factoren zal letten zoals warmte, wappers, thema, geuren en veiligheid. Maar uiteindelijk gaat het om de totale presentatie van de opgieting.

Tijdens deze voorrondes zijn de genoemde Fitland Wellnessresorts gewoon geopend en u kunt dit alles als bezoeker bijwonen. 

Wilt u meer informatie of reserveren?

Wellnessboot Mill  
info@wellnessboot.nl
0485-47 17 17
www.wellnessboot.nl 

Wellness Goes
wellnessgoes@fitland.nl
0113- 22 35 05
www.wellnessgoes.nl

Wellness Helmond
wellnesshelmond@fitland.nl
0492- 87 00 57
www.wellness-helmond.nl


Deel: ' NK Saunameester bij Fitland Wellnessresorts '
Lees ook