Veel belangstelling voor testdagen Wellness Leiden


Fitland Thermen & Beauty

Leiden, 20130815 -- Deze week ging de inschrijving open voor deelname aan de testdagen van het splinternieuwe wellnessresort in Leiden. Binnen enkele uren waren diverse dagdelen al volledig volgeboekt. De overige momenten waarop men kennis kan maken met Wellness Leiden stromen nu ook langzaam maar zeker vol. De testdagen vanWellness Leiden – Fitland Thermen worden gehouden op de 12everdieping van het Levelgebouw aan de Bargelaan op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 september.

Testdagen en open dagen

Officieel gaat Wellness Leiden – Fitland Thermen & Beauty medio september open. Maar tijdens de speciale testdagen en open dagen kunnen belangstellenden al kennis gaan maken met de vele mogelijkheden. De open dagen zijn op zaterdag 14 en zondag 15 september van 11.00 tot 15.00 uur. Op vrijdag 13 september is er een testdag van 10.00 tot 16.00 uur en een testavond van 17.30 tot 23.00 uur.Alle faciliteiten testen kan ook op zaterdag 14 en zondag 15 september van 17.30 tot 23.00 uur.

Via de site www.wellnessleiden.nl is hier meer informatie over te vinden.

Faciliteiten

Vanaf half september kan iedereen gebruik maken van de vele faciliteiten zoals o.a. een panoramasauna, infraroodsauna, diverse sauna’s, stoomcabine, binnenzwembad, whirlpool, kruidenbad en het dakterras met afkoelzone, dompelbad en voetenbad. Maar ook is er een cocoon rustruimte, een panoramarustruimte, zijn er tal van speciale opgietingen, hammam, rasul en uiteraard een Wellnessrestaurant. In de beautyafdeling kunnen liefhebbers terecht voor gezichtsbehandelingen, massages en zonnebanken.

Fitland Hotel Level Leiden

Maar in het Levelgebouw is meer te vinden dan Wellness en Beauty. Zo zal er ook een Level Fitland Hotel gerealiseerd worden met 120 kamers. Omdat het Levelgebouw vlak bij het centrum ligt is dit een ideale uitvalbasis voor shoppen, culturele uitstapjes zoals theater, bioscoop of een bezoek aan het casino. Hotelgasten kunnen uiteraard gratis gebruik maken van de sportfaciliteiten en voor het Wellnessresort zijn er aantrekkelijke arrangementen.

Restaurants

Fitland XL Level Leiden heeft maarliefst twee verschillende restaurants met een verschillend concept. Op verdieping twee (Second Level) wordt de mogelijkheid geboden om voor een vriendelijke prijs kennis te maken met een uitgebreide, internationale kaart. Voor een vast bedrag kan men van een uitgebreide kaart diverse kleine gerechten bestellen.

A la carte eten met uitzicht op de campus en de duinen kan op de 12everdieping (Top Level). Dit is niet alleen een culinaire ontmoetingsplaats voor de Fitland hotelgasten, maar voor de hele regio.

Tot slot is er in het wellnessrestaurant, voor wellnessbezoekers een kaart, die speciaal is afgestemd op een dagje uit met een bewuste gezonde inslag. Hotelgasten kunnen tijdens hun bezoek aan het wellnessresort ook in het restaurant in de watten gelegd worden.

Sport

Een Fitland XL vestiging biedt ook de nodige sportfaciliteiten. Zo ook in het Levelgebouw in Leiden. De Fitland-sportcentra zijn gericht op resultaat, beleving en een persoonlijke benadering. Het centrum in Leiden zal worden ingericht met de apparatuur van het toonaangevende Amerikaanse merk Freemotion.

Meer weten? Zie www.wellnessleiden.nl of www.fitlandwellnessresorts.nl


Deel: ' Veel belangstelling voor testdagen Wellness Leiden '
Lees ook