Artemis Yogacentrum gaat verhuizen en viert dit met Yoga Festival


IJSSELSTEIN, 20150209 -- Artemis Yogacentrum in IJsselstein gaat verhuizen. Op 8 maart a.s. zullen de deuren van het nieuwe pand aan de Industrieweg in IJsselstein worden geopend. Om dit te vieren vindt deze dag het Artemis Yoga Festival plaats.

Na 11 jaar is Artemis Yogacentrum uit het huidige pand aan de Poortdijk in IJsselstein gegroeid.  Op de nieuwe locatie is veel meer ruimte om nog meer mensen te kunnen laten genieten van yoga. Er komen 2 yogazalen, een aparte kleedruimte en een ruime ontvangst met zitje.  Ook is de nieuwe locatie makkelijker bereikbaar en is er meer (gratis) parkeergelegenheid.

Op zondag 8 maart a.s. wordt de opening feestelijk gevierd met een Yoga Festival. De hele dag kunnen gratis yogalessen worden gevolgd. Verder zal er een sapjes & smoothie bar zijn, een vegetarisch lunchbuffet, stands met Yoga Inzichtkaarten en yogareizen en nog veel meer.  Aan het einde van de dag zal DJ Don Arco, bekend van Tivoli, Paradiso en Ibiza, live een yogales muzikaal begeleiden. Tijdens de aansluitende lounge party blijft hij live draaien en kan iedereen dansen of gezellig nakletsen.

Vanaf maandag 9 maart a.s. zullen alle yogalessen plaatsvinden in het nieuwe pand.

Monique de Boer
Deel: ' Artemis Yogacentrum gaat verhuizen en viert dit met Yoga Festival '
Lees ook