Instituut EISRA introduceert AYURYOGA op Internationale Yoga Dag


Den Haag, 20170531 -- Instituut EISRA organiseert tijdens de ‘Internationale Yoga Dag’ een AYURYOGA-event op woensdag 21 juni 2017. Ayuryoga is een yoga-vorm waarbij yoga, meditatie en Ayurveda (Indiase natuurgeneeskunde) worden gecombineerd. Ayurveda betekent letterlijk ‘kennis van het leven’. Ayurveda omvat alle belangrijke aspecten van het leven zoals voeding, beweging, leefritme en fysieke/mentale gezondheid. Yoga staat voor verbinding tussen lichaam, geest en ziel.

Voor wie AYURYOGA daadwerkelijk wil voelen, zien en beleven organiseert EISRA tijdens de ‘Internationale Yoga Dag’ een AYURYOGA-event op woensdag 21 juni 2017. Er zijn proeflessen te volgen en er is een lezing, gehouden door Anil Metha, oprichter van EISRA en tevens ayurvedisch arts. Toegang is gratis. Iedereen is welkom, ook als je geen ervaring hebt met yoga of ayurveda. Het AYURYOGA-event begint om 17.00 uur en eindigt om 20.00 uur. Vooraf inschrijven is niet verplicht maar verzekert je wel van toegang . Stuur een e-mail naar info@eisra.nl o.v.v. EISRA INTERNATIONALE YOGA DAG. Yoga matten zijn aanwezig. Locatie; Rijswijkseweg 60, 4e etage, Den Haag.

EISRA is een ayurvedisch opleidingsinstituut in Den Haag en verzorgt opleidingen, trainingen en nascholingsprogramma’s op het gebied van Ayurveda , Therapeutische Vorming  en Medische Basis Kennis. Sinds kort is er  een 4-jarige Ayuryoga-opleiding ‘Ayurvedic Yoga Teacher & Therapist’,  EISRA is het oudste en grootste ayurvedische instituut in Nederland, is HBO bachelor-niveau geaccrediteerd (240 EC) en heeft naast een eigen Indiase kliniek ook een yoga-opleidingscentrum in Rishikesh, India.

Voor geïnteresseerden in een Ayuryoga- of Ayurveda-opleiding houdt EISRA ook diverse open dagen. Op zaterdag 10 juni, 1 juli en 26 augustus 2017 zijn er informatiedagen waar lezingen worden gehouden en er gelegenheid is om in gesprek te gaan met studie-coördinator Carla van Dijk. De deuren zijn geopend van 15.00 tot 17.00 uur op de Rijswijkseweg 60, 4e etage, Den Haag. Meer informatie is te vinden op www.eisra.nl.

Instituut EISRA introduceert AYURYOGA op Internationale Yoga Dag


Deel: ' Instituut EISRA introduceert AYURYOGA op Internationale Yoga Dag '
Lees ook