Nicole Beerens Nederlands Kampioene Pole Fitness 2010


ROTTERDAM, 20101202 -- Nicole Beerens uit Tilburg is de nieuwe Nederlands kampioene pole fitness. Afgelopen zondag 28 november 2010 streden in Rotterdam 24 deelneemsters uit 7 provincies voor het vierde achtereenvolgende jaar om de titel in 3 verschillende categorien.

In de advanced categorie lukte het de Alkmaarse Ilse Meulenbroek, winnares van 2009 en 2008, niet om haar titel voor de derde achtereenvolgende keer te prolongeren. Nieuwkomer Beerens zorgde met haar spectaculaire uitvoering dan ook voor een ware verrassing. De Tilburge sportfanaat liet als beste de combinatie zien van gogo-aerobics en technieken in de paal.

De zilveren medaille ging dit jaar wederom naar de IJsselsteinse Tamara Schaefer, die als altijd vernieuwende technieken liet ziet. Op de derde plaats eindigde Victoria Visser, die daarnaast samen met Marieke Lenstra zilver veroverde in de categorie synchroon. Dit jaar werd er voor het eerst beoordeeld in deze categorie.

`De competitie was dit jaar van uitzonderlijk niveau en de jury had een moeilijke opgave omdat alle kandidaten voor kwalitatief zeer goede uitvoeringen aan de paal zorgden. Voor de finalisten van het NK is het een ware topsport geworden, dat bewijst deze finaledag eens temeer', zegt Denise Mulder van DM Pole Fitness.

Naast de basic, advanced en synchroon uitvoeringen van de kandidaten, kon het publiek gedurende het NK genieten van een denderend optreden van niemand minder dan musicalster Nurlaila Karim. De opbrengst van het NK komt net als vorig jaar ten goede aan de stichting "Spieren voor Spieren" (www.spierenvoorspieren.nl).

Winaressen NK Pole Fitness 2010

www.youtube.com/watch?v=tDLkIEadoYk
www.youtube.com/watch?v=3ycUvBeHuSQ
www.youtube.com/watch?v=2KRZNih4rnY


Advanced
1) Nicole Beerens (NB)
2) Tamara Schaefer (UT)
3) Victoria Visser (NH)

Basic
1) Amber van Duijne (ZH)
2) Jaqueline Satoer (NH)
3) Lizanne Gersjes (NH)
3) Monique Kleinstapel (GL)

Synchroon
1) Mariska Schoonderwoerd (UT) en Marsha Kanters (UT)
2) Victoria Visser (NH) en Marieke Lenstra (UT)
3) Marieke Maas (ZL) en Sharon Willeboordse (ZL)

Over Denise Mulder Pole Fitness
DM Pole fitness in Gouda is sinds 2005 actief in de Nederlandse fitness markt. Grondlegger Denise Mulder ontwikkelde speciaal voor vrouwen een high/impact workout Pole Fitness, waarin intensief en effectief wordt getraind op kracht en algemeen uithoudingsvermogen. Dit unieke concept omvat een combinatie van Gogo-aerobics en paaltechnieken en is intussen succesvol in 40 fitnesscentra door heel Nederland. Voor meer informatie: www.polefitness.nl.


Deel: ' Nicole Beerens Nederlands Kampioene Pole Fitness 2010 '
Lees ook