Sonim brengt robuuste Spirit naar Europa


Geen compromis tussen stijl en stevigheid! Sonim's nieuwe XP2 Spirit 3G mobiele telefoon is duurzaam met een fraai ontwerp

PEPCOM, Mobile World Congress, Barcelona, Spanje, 20100215 -- Sonim Technologies, producent van de duurzaamste telefoons ter wereld, kondigt vandaag haar nieuwste model in de Xtreme Performance (XP) serie aan: de Sonim XP2 Spirit - Sonim's eerste 3G mobiele telefoon.

Belangrijkste functionaliteiten van de Sonim XP2 SPIRIT
* Stijlvol uiterlijk en unieke, achthoekige vormgeving voor nog betere valbestendigheid
* 3-megapixel camera met LED flits voor hoge kwaliteit foto's en video
* Uitgebreide Java applicaties en een multimedia speler
* 2' hoge resolutie display, beschermd door 1.5 mm krasvast Gorilla glas
* Kern van hoge kwaliteit magnesium
* Waterbestendige behuizing, gemaakt van gehard rubber, fiberglas en nylon
* Speaker bedekt met GORE-TEX voor waterbestendigheid

Deze volgende generatie XP2 mobiele telefoon van Sonim, gemaakt voor mensen die werken en sporten in extreme omgevingen, biedt zowel het hoogste niveau duurzaamheid als een verfrissend nieuw uiterlijk. De Spirit is tevens ontworpen voor consumenten en zakelijke gebruikers die een robuuste prestatie wensen buiten hun werkomgeving. En zoals altijd ondersteunt Sonim de Spirit met haar onvoorwaardelijke garantie van drie jaar.

"We hebben onze klanten nauwlettend gevolgd en gezien waar zij mee kampen wanneer ze geen Sonim telefoon bij de hand hebben. We streven ernaar de sterkst mogelijke telefoons te leveren die het lawaai van een pneumatische boor, een bergbeklimming, onderdompeling in water of intensieve wind en regen kunnen weerstaan" zegt Bob Plaschke, CEO van Sonim. "De Spirit volgt de traditie van Sonim om technologie en robuustheid samen te brengen en introduceert nu 3G om de beste duurzame telefoon op de markt te leveren. De Spirit is volgende maand beschikbaar in retail winkels door heel Europa."

Geen enkele technische standaard dekt volledig de robuustheid van de Spirit. De telefoon is getest volgens de Rugged Performance Standards van Sonim, een test op basis van twaalf criteria waarmee de hoogste kwaliteit telefoons gewaarborgd wordt en die tegemoet komt aan de vereisten van extreem en robuust werk en levensstijlen. De Spirit overtreft alle normen met geavanceerde functionaliteiten en specificaties:
* Aantoonbare robuustheid: IP-67/MIL-810G certificering; beschermd tegen regen, mist en zout
* Volledig onderdompelbaar tot 1 meter diepte (tot 30 minuten)
* Volledig bestand tegen stof en microdelen: niet-poreuze behuizing voorkomt binnendringen van microdelen
* Bestand tegen stootbelasting: achthoekig gevormde behuizing , valbestendig van 2 meter hoogte op beton
* Bestand tegen schokken en trillingen: ontwikkeld om trillingen tot 4G te weerstaan
* Operationeel bij extreme temperaturen: van -20°C to +55°C
* Solide materialen: Dual injected behuizing (gehard rubber, fiberglas en nylon), magnesium kern
* Duurzaam gebruik: toetsen die zijn getest op 850.000 keer indrukken
* Extra luide audio: beschermd door een GORE-TEX afdekking
* Stevig display: drukbestendig en krasvast 1.5 mm dik Gorilla Glass
* Multimedia speler: Video en MP3
* Robuuste 3MP Camera: foto en video
* Onvoorwaardelijke garantie van 3 jaar

De Spirit beschikt over een 3MP camera (met LED flits en directe toets voor de camera), een video camera, multimedia speler, FM radio, MMS ondersteuning (voor plaatjes en video), email met IMAP4 POP3 ondersteuning, web browser, een zaklamp , uitbreidbaar geheugen met een micro SD (8GB maximaal). De Spirit is ook gecertificeerd volgens de militaire standaard MIL 810G, die aantoont dat het toestel beproevingen als thermische schokken, extreme temperaturen, schokken tijdens transport en zout water kan weerstaan. De telefoon is compatibel met een breed assortiment beschikbare carkits en headsets en wordt standaard geleverd met een lader, riemclip, schroevendraaier, headset en USB kabel.

De Sonim XP2.10 Spirit is vanaf volgende maand beschikbaar in retail winkels door heel Europa. Een lijst van retail adressen en distributeurs is te vinden op www.sonimtech.com.

Over Sonim Technologies - Sonim Technologies (www.sonimtech.com) produceert de duurzaamste mobiele telefoons ter wereld, die ontworpen en ontwikkeld zijn voor mensen die buiten werken of sporten in extreme omstandigheden. De XP lijn mobiele telefoons van Sonim beschikt over buitengewoon vakmanschap, extreme flexibiliteit en een onvoorwaardelijke garantie van drie jaar die toonaangevend is in de industrie. Verwachtingen van gebruikers op het gebied van robuuste technologie worden hiermee opnieuw bepaald. Sonim levert tevens een compleet end-to-end mobiel VoIP platform waarmee uitgebreide push-to-talk diensten op GPRS, UMTS, EVDO, WiFi en WiMAX data netwerken worden geleverd. Het hoofdkantoor van Sonim bevindt zich in San Mateao, California. Sonim opereert in 50 landen.

Sonim Technologies


Deel: ' Sonim brengt robuuste XP2 Spirit telefoon naar Europa '
Lees ook