Ingezonden persbericht

Solo-expositie Kroatische kunstenaar Velimir Trnski

Nieuwe schilderijen en tekeningen van Velimir Trnski in Art Gallery Artipico Schiedam

SCHIEDAM, 20051011 -- Artipico Art Gallery te Schiedam (www.artipico.com) organiseert van zondag 16 oktober tot en met zondag 20 november 2005 de solo-expositie van de bekende Kroatische kunstenaar Velimir Trnski. De schilderijen zijn reeds zaterdag 15 oktober te bezichtigen, de officiele opening vindt plaats op zondag 16 oktober van 11.00 tot 20.00 uur. Onder het genot van diverse hapjes en kwaliteitswijnen van Hosman Vins Wijnimporteurs kunt u de allernieuwste olieverfschilderijen bezichtigen. De kunstwerken zijn zowel te koop als te huur. Velimir Trnski is gedurende de opening aanwezig.


Trnski volgde zijn opleiding in Zagreb en aan de Rietveld Academie in Amsterdam. Trnski exposeerde eerder in onder andere de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. Zijn betoverende schilderijen over thema's als zijn eigen leven, liefde en dagelijkse gebeurtenissen zijn opgenomen in diverse internationale kunstcollecties.

Tijdens de expositie tonen wij tevens bronzen beelden van Frits Kloppers.

Wij hopen u zondag 16 oktober aanstaande te verwelkomen bij Artipico Art Gallery aan de Grote Markt 39a in het historische centrum van Schiedam. De expositie duurt tot en met zondag 20 november. Wij zijn iedere vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 12.00 tot 17.30 en door de week op afspraak. Voor meer informatie: 06-51 922 582, 010-4551561 of info@artipico.com

Met vriendelijke groeten en graag tot ziens,

Het team van Artipico Art Gallery

Deel: ' Solo-expositie Kroatische kunstenaar Velimir Trnski in Schiedam '
Lees ook