Wijndrinken anno 2012 volgens een nieuw concept


Een avontuurlijke wereldreis langs de wijnlanden

NIJMEGEN, 20120927 -- Het wordt voor wijngenieters een stuk makkelijker om te genieten van steeds verrassende wijnen. Twee Nijmeegse ondernemers vonden een oplossing voor de dilemma’s van wijndrinkers: ze willen wel iets anders drinken maar komen moeilijk tot een keuze, het ontbreekt aan tijd een goede wijn uit te zoeken of hebben geen tijd om naar de winkel te gaan. Mijn Wijnavontuur neemt u met een wijnabonnement mee op een avontuurlijke reis over de wereld. Een reis door nieuwe en oude werelden, naar bekende en onbekende wijnlanden, langs klassieke en exotische druivenrassen.

Gegoten in diverse een abonnementsvormen: met 3 of 6 flessen per keer en afleverfrequentie van iedere maand, iedere twee maanden of ieder kwartaal  ontvangt u de wijnen  thuis, zonder dat u hier omkijken naar heeft.

Het genieten van wijn is en blijft natuurlijk een heel persoonlijke belevenis. Daarom worden er verschillende mogelijkheden en kwaliteiten aangeboden. Om te beginnen hebben we de wijnen in drie prijsklasses ingedeeld: Basis, Avontuur en Exclusief. Vervolgens bepaalt zelf of u drie of zes flessen wijn u in uw abonnement wilt. En als laatste de keuze van de afleverfrequentie: iedere maand, iedere twee maanden of ieder kwartaal.

Het wijnabonnement met drie flessen wijn wordt opgebouwd met één fles rode wijn, één fles witte wijn en een verrassing. In het wijnabonnement van 6 flessen treft u twee verschillende rode wijnen, twee verschillende witte wijnen en twee verschillende verrassingen. Die verrassing kan zijn een mousserende wijn, een rosé (in het voorjaar), een dessertwijn e.d.. in ieder geval een wijn om van te genieten.

Zo heeft u altijd iets smakelijks en unieks in huis met een heel goede prijs/kwaliteit verhouding.

Meer informatie: www.mijnwijnavontuur.nl


Deel: ' Wijndrinken anno 2012 volgens een nieuw concept '
Lees ook