Huver Groente en Fruit te Emmeloord bij top Nederlandse groentewinkels


Topkwaliteit en klantgerichtheid leidt tot bekroning in landelijke verkiezing Groenteman met ster

EMMELOORD, 20171010 -- Huver Groente en Fruit te Emmeloord is Zaterdag 8 oktober 2017 bekroond met 1 ster in de landelijke verkiezing Groenteman met ster. In totaal ontvingen 19 ambachtelijke groentespeciaalzaken 1, 2 of 3 sterren. De sterren zijn het resultaat van een strenge beoordeling en een bekroning voor prestaties op het gebied van kwaliteit service organisatie en klantgerichtheid.

Huver Groente en Fruit te Emmeloord bij top groentewinkels NederlandHuver Groente en Fruit is bekroond met 1 ster en mag zich daarmee tot de beste groentewinkels van Nederland rekenen. Een mooie prestatie om trots op te zijn.

Niet zomaar een titel

Groenteman met ster word je niet zomaar. Deelnemers worden beoordeeld op alle terreinen van zowel ondernemersschap als vakmanschap, maar ook alle onderdelen die de klant ziet en ervaart worden getoetst. Deskundige vakjurys, mysteryshoppers, winkelbeoordelaars, productbeoordelaars op hygiene en klanten beoordeelden de groenteman uitgebreid in 2 meetrondes. De sterwinnaars vertegenwoordigen daarmee de top van de Nederlandse groente- en fruitbranche.

Ondernemer Henk Huver van Huver Groente & Fruit, is vol lof over zijn team. ‘Iedere medewerker heeft zijn of haar eigen rol binnen het bedrijf en met elkaar heeft dat ertoe geleid dat we bij de beste groentespeciaalzaken van Nederland horen. Alle medewerkers verdienen daarvoor een pluim. We zijn dan ook super trots op ons team en de prestatie die we met elkaar hebben behaald’.

Huver is in 1988 begonnen aan de Zeeasterstraat te Emmeloord met de gedachte ‘producten vers van het land direct in de winkel’. Elke dag wordt bij de winkel lekkere verse groente en fruit geleverd uit gecontroleerde handel.

Sinds Oktober 2008 is de winkel ook zelf maaltijden en soepen gaan bereiden, hiervoor is een speciale keuken ingericht zodat snijden en koken in aparte ruimtes word gedaan. Dit alles zorgt ervoor dat alles volgens de strenge richtlijnen van de keuringsdienst wordt bereid. Tevens worden wij gecontroleerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau op de naleving van de hygiene-eisen.

24 uur per dag groente en fruit bestellen

Klanten kunnen bij Huver Groente en Fruit terecht voor een uitgebreid groente- en fruit assortiment. Bestellen kan ook via de webshop, om af te halen of thuis te laten bezorgen.

Huver Groente & Fruit
Zeeasterstraat 19 a
8302 CA Emmeloord
http://huver.info/

Persbericht AGF Detailhandel Nederland (ADN)


Deel: ' Huver Groente en Fruit te Emmeloord bij top Nederlandse groentewinkels '
Lees ook