Originele stamppot valt in de smaak


Verstegen introduceert Compleet Kruidenpakket voor Stamppot Venkel

ROTTERDAM, 20080201 -- Uit onderzoek blijkt dat de Nederlander steeds vaker een originele stamppot op tafel zet. Daarom introduceert Verstegen een nieuw kruidenpakket voor Stamppot Venkel met appel en spinazie. Het bestaat uit specerijenmix voor de stamppot, kruidenmix voor een heerlijke karbonade en jus voor groenten. Door zelf verse venkel, appel en bladspinazie toe te voegen maakt men in een handomdraai een gezonde en originele Hollandse maaltijd. Met een handjevol gewelde rozijnen erbij is de stamppot helemaal een feest.

Thuis uit eten met Verstegen
Verstegen introduceert maar liefst 36 nieuwe kruidenpakketten waarmee gerechten uit alle windstreken gemaakt kunnen worden. Het is de trend dat mensen steeds vaker met verse ingredinten koken. Zo zet men een verantwoorde, vitaminerijke maaltijd op tafel. Met Verstegen Compleet Kruidenpakket voegt men eenvoudig de lekkerste kruiden, sauzen en marinades toe. Van hoogwaardige restaurantkwaliteit. Op iedere verpakking staat een recept inclusief een gellustreerde bereidingswijze. Niets is lekkerder dan thuis uit eten!

Recept voor Stamppot Venkel met appel en spinazie
(2-3 personen)
Ingredinten
Verstegen Compleet Kruidenpakket voor Stamppot Venkel met appel en spinazie
600 gram aardappels
300 gram karbonade
1 venkelknol
1 appel
300 gram bladspinazie
1 ui
100 ml warme melk
75 gram boter

Bereidingswijze
Schil de aardappels en snij de ui in kleine blokjes en de venkel in reepjes. Kook samen gaar in ruim kokend water en giet ze af. Pureer de aardappels. Meng de melk en boter door de aardappelpuree. Snij de appel in blokjes en voeg deze samen met de specerijenmix voor Stamppot Venkel met appel en spinazie door het gerecht. Naar smaak Tip Top Kruidenzout toevoegen. Kruid de karbonades met de kruidenmix voor Karbonade en braad deze aan. Aan beide zijden gedurende 5 minuten gaar braden. Verwarm de Jus voor Groenten in een pannetje en serveer samen met de karbonades bij de stamppot.

Informatie
Verstegen Compleet Kruidenpakket voor Stamppot Venkel met appel en spinazie is verkrijgbaar in de supermarkt. Adviesprijs 1,89. Kijk voor meer informatie op www.verstegen.nl.


Deel: ' Originele stamppot valt in de smaak '
Lees ook