AfterGarlic overtuigt ook Franse knoflookfans


Amsterdam, 20120926 -- Twee jaar geleden zette AfterGarlic, als enige product dat echt helpt tegen hinderlijke knoflookgeur, haar eerste schreden op de nationale markt. Dat werden al gauw ferme stappen – AfterGarlic is op dit moment door heel Nederland verkrijgbaar bij onder andere Albert Heijn en Kruidvat - en inmiddels kunnen wij u met trots melden dat wij ons ook intensief over de grens bewegen.

Zo waren wij het eerste weekend van augustus aanwezig in Lautrec, een historisch plaatsje in Zuid-Frankrijk en de absolute hoofdstad van de knoflook. Hier vond namelijk het jaarlijkse knoflookfestival plaats, georganiseerd ter ere van de nieuwe regionale knoflookoogst. Een dag lang waren de straten van Lautrec gevuld met maar liefst tienduizend bezoekers die zich te goed deden aan verschillende regionale lekkernijen zoals knoflookbrood, knoflook-patés en knoflooksoep.

Te midden van al deze feestelijkheden hadden wij voldoende gelegenheid eens persoonlijk kennis te maken met onze winkeliers daar, en om alle aanwezige festivalbezoekers natuurlijk kennis te laten maken met ons product. De reacties waren enthousiast en unaniem; dat AfterGarlic werkt vraiment! En dat wil – uit de mond van deze ongekende knoflookkenners – wel wat zeggen…

Om de start van dit nieuwe knoflookseizoen te vieren, hanteert AfterGarlic in alle filialen van Kruidvat in Nederland en België tijdelijk een scherpe actieprijs. U betaalt tijdelijk maar €1,99 in plaats van €2,99. Wil je meer informatie over de werking van AfterGarlic, over verkooppunten binnen en buiten Nederland of wil je een gratis proefverpakking aanvragen? Kijk dan op onze website: www.aftergarlic.nl.


Deel: ' AfterGarlic overtuigt ook Franse knoflookfans '
Lees ook